Η κατάσταση της υγείας του Δ. Χριστόφια - Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Η κατάσταση της υγείας του Δ. Χριστόφια - Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Τα επόμενα βήματα για τη θεραπεία του

Στην Κύπρο καταφθάνει ιατρός Λοιμωξιολόγος από το εξωτερικό, ο οποίος, σε συνεργασία με την ομάδα των θεραπόντων ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας θα καθορίσουν τα επόμενα βήματα για τη θεραπεία του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια ο οποίος νοσηλεύεται από χθες, 20 Μαΐου 2019, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, λόγω σημαντικής αναπνευστικής επιβάρυνσης. Όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν, η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, αλλά παραμένει κρίσιμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ το μήνυμα του γιου του Δ. Χριστόφια

Κατά τη διάρκεια συνεδρίας της ομάδας των θεραπόντων ιατρών του, αξιολογήθηκαν τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που πραγματοποιήθηκαν στον κ. Χριστόφια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠτΔ για Χριστόφια: Περνά δύσκολες στιγμές - Είμαστε στο πλευρό του

Σημειώνεται ότι με ενέργειες της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Υγείας, μετακαλείται Ιατρός Λοιμοξιολόγος από το εξωτερικό, ο οποίος, σε συνεργασία με την ομάδα των θεραπόντων ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας θα καθορίσουν τα επόμενα βήματα για τη θεραπεία του ασθενούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην Εντατική ο Δημήτρης Χριστόφιας

Ο Υπουργός Υγείας κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους θεράποντες ιατρούς και για οποιαδήποτε εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του ασθενούς, το Υπουργείο Υγείας θα ενημερώσει σχετικά με νεότερη ανακοίνωση.