Κατήγγειλε τον Γεάδη στην Αστυνομία η Νατάσα - Ισχυρίζεται ότι δέχθηκε απειλές

Κατήγγειλε τον Γεάδη στην Αστυνομία η Νατάσα - Ισχυρίζεται ότι δέχθηκε απειλές

ΕΔΕΚ: Εκτός εαυτού ο Γεάδης λόγω αδυναμίας του να απαντήσει κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής για τις θέσεις ΕΛΑΜ απέναντι στη Χούντα

Στο Αρχηγείο Αστυνομίας για κατάθεση μετέβη η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ, Νατάσα Ιωάννου για να προβεί σε καταγγελία κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΕΛΑΜ Γεάδη Γεάδη.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Η κ. Ιωάννου ισχυρίστηκε ότι έχει δεχθεί φραστική επίθεση και απειλή κατά της σωματικής της ακεραιότητας από τον κ. Γεάδη έπειτα από το τέλος σημερινής μεσημβρινής τηλεοπτικής εκπομπής στην οποία συμμετείχαν. 

ΕΔΕΚ: Εκτός εαυτού ο Γεάδη 

Σε ανακοίνωση του το Κ.Σ. ΕΔΕΚ καταδικάζει την φραστική επίθεση και απειλή κατά της σωματικής ακεραιότητας της υποψήφιας ευρωβουλευτού Νατάσας Ιωάννου, από τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ακροδεξιού κόμματος ΕΛΑΜ, κ. Γεάδη Γεάδη.

''Η αδυναμία του κ. Γεάδη να απαντήσει κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής του Σίγμα για τις θέσεις του κόμματός του απέναντι στη Χούντα και για τις κατηγορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το ότι στελέχη του ΕΛΑΜ φέρονται ως ύποπτοι σε έκνομες δραστηριότητες (κατοχή, διακίνηση ναρκωτικών, παροχή «προστασίας» έναντι αμοιβής), έθεσε τον κ. Γεάδη εκτός εαυτού.

Γι’ αυτό καλούμε τους πολίτες οι οποίοι εμφορούνται από δημοκρατικά και αντιρατσιστικά αισθήματα να καταδικάσουν έμπρακτα τέτοιου είδους ενέργειες και συμπεριφορές'', αναφέρει η ανακοίνωση.

Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον κ. Γεάδη για τη δική του θέση, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό.