Το Facebook «μπλόκαρε» το ΕΛΑΜ - «Δεχόμαστε ανορθόδοξο πόλεμο»

Το Facebook «μπλόκαρε» το ΕΛΑΜ - «Δεχόμαστε ανορθόδοξο πόλεμο»

Δείτε την ανακοίνωση του ΕΛΑΜ

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία καταγγέλλει τον αποκλεισμό του από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook.

Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση:

Ο αποκλεισμός του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το «Facebook», εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο του ανορθόδοξου πολέμου που δέχεται το Κίνημά μας στην προσπάθεια να φιμωθεί η φωνή του, ο οποίος χρονολογείται.

Διαβάστε επίσης: Δίνει στα ελληνικά το νομοσχέδιο Μενέντες - Ρούμπιο το ΑΚΕΛ

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καταγγέλλει τον αντιδημοκρατικό αποκλεισμό του, ο οποίος καταπατεί το ίδιο το Σύνταγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Οι πιο πάνω ενέργειες σε καμία περίπτωση δεν μας πτοούν. Τρανή απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι παρόλο που είμαστε το μοναδικό κόμμα που αποκλείστηκε από τον Οργανισμό Νεολαίας χωρίς καμία αιτιολογία, είμαστε το μοναδικό κόμμα που θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση στα κατεχόμενα, είμαστε το μοναδικό κόμμα που κανείς δεν δικαιούται να γράψει το όνομά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είμαστε το μοναδικό κόμμα που σύσσωμο το πολιτικό κατεστημένο με πολεμά λυσσαλέα, καθώς και πολλά άλλα, εν τούτοις είμαστε το μοναδικό πολιτικό κόμμα που σε κάθε εκλογική διαδικασία αυξάνει τα ποσοστά του, καθώς και τον απόλυτο αριθμό των ψηφοφόρων του.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Παρόλο που όταν κάτι αντίστοιχο συνέβη στην Τουρκία, όλοι έτρεξαν να το καταδικάσουν, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δεν αναμένει από τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα να καταδικάσουν τέτοιου είδους φασιστικές πρακτικές, που παραπέμπουν σε ολοκληρωτικά καθεστώτα…

Όμως, να ξέρουν όλοι πως όσο μας αποκλείουν, άλλο τόσο ο απλός Λαός θα ανοίγει την πόρτα του στο Κίνημά μας και θα αγκαλιάζει τον Αγώνα που διεξάγουμε.