Η κοινωνία γνωρίζει τους ψεύτες, τους κλέφτες και τα λαμόγια και επιτέλους τιμιότητα και καθαρότητα

Η κοινωνία γνωρίζει τους ψεύτες, τους κλέφτες και τα λαμόγια και επιτέλους τιμιότητα και καθαρότητα

Οι πολιτικοί πλανώνται γιατί το αισθητήριο του Κύπριου είναι ανεπτυγμένο...

Του Στέλιου Ξιουρή

Μπορεί να είναι άκρατος ευσεβοποθισμός. Ίσως και ουτοπία . Απαίτηση πολιτών μιας άλλης ευρωπαϊκής χώρας και σίγουρα όχι των κατοίκων του Κυπριστάν. Κείμενο ενός τύπου που γράφει σε ηλεκτρονική εφημερίδα για να εκτονώνεται. Ωστόσο η διαστροφική μας μανία να επιμένουμε όπως επιτέλους σ΄ αυτό τον τόπο, πρέπει η ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ και ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ στην πολιτική, αλλά και στις ζωές των Ελλήνων της Κύπρου ν’ αποτελεί σήμα κατατεθέν για να επιβιώσουμε, επιτάσσει να σημειώσουμε ότι είναι η ευκαιρία και αφορμή για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Δείτε επίσης: Κατσαδιάζει και ανοίγει την πόρτα εξόδου το ΑΚΕΛ στην Ειρήνη Χαραλαμπίδου

Πρέπει να απαιτήσουμε πλέον να ακούσουμε, να επιδιώξουμε όπως οι τα κόμματα, μας γνωστοποιήσουν με σαφήνεια τους τρόπους και τις μεθόδους που θα κλείσουν στις φυλακές τους κλέφτες των χρημάτων του κόσμου. Ακόμη να ζητηθεί η επιστροφή όλων των χρημάτων που υφάρπαξαν με τις λαμογιές και τις μπαγαμποντιές τους. Με συγκεκριμένους τρόπους και μεθόδους.

Να πονέσουμε από τα μέτρα, αλλά και αυτοί να νιώσουν το άγχος της δημόσιας κατακραυγής. Και μην τολμήσουν να μας πουλήσουν ψέμα σ’ αυτή την δύσκολη στιγμή. Θα την έχουν άσχημα γιατί θα υποστούν και την ανάλογη τιμωρία…

Κι αν θέλετε παράδειγμα όπου οι ψεύτικες υποσχέσεις επέφεραν την ανάλογη τιμωρία, σας παραπέμπουμε στο πρόσφατο παρελθόν και σε αρκετούς υποψηφίους για πολιτειακά αξιώματα που απέτυχαν παταγωδώς να εκλεγούν λόγω της διασποράς των παραμυθιών περί τιμωριών και άλλων τινών.

Παρασκήνιο από την Newsbomb ΕΔΩ

Οι ψηφοφόροι τους έδωσαν εύλογο χρονικό διάστημα. Και μετά τους τιμώρησαν δια της ψήφου τους. Τους έστειλαν για ανάπαυση στο σπίτι τους. Και μην νομίζετε ότι δεν τους ενοχλεί η τιμωρία. Όταν χάσουν τα αξιώματα και το χρήμα παθαίνουν ψυχικές διαταραχές. Ανισορροπία στην ζωή με όλα τα αρνητικά συνεπακόλουθα. Να τους προσπερνούν αδιάφορα χωρίς να έχουν τις ανάλογες τιμές αυτοί και οι κυρίες τους και να θεωρούνται ίσες με τις υπόλοιπες… αξίζει γι’ αυτούς εκατομμύρια Ευρώ. Θα πείτε ότι και τα κόμματα , όπως αποδεικνύεται δεν θ’ αφήσουν να τιμωρηθεί κανένας. Ε, τότε να τιμωρηθούν κι αυτοί. Χάνοντας την εξουσία, δέχονται την μεγαλύτερη τιμωρία που μπορούν να έχουν όλοι αυτοί οι εξουσιαστές.

Μπορεί να πιστεύουν οι πολιτικοί ότι λένε διάφορα και οι πολίτες δεν τα εισπράττουν. Πλανώνται γιατί το αισθητήριο του Κύπριου είναι ανεπτυγμένο. Μπορεί να έχει μια διαφορετική κουλτούρα, λόγω των βασάνων της εισβολής και των συνεπαγόμενων συνεπειών της. Αλλά παρακολουθεί τα πάντα και γνωρίζει τους ψεύτες, τους κλέφτες και τα λαμόγια. Και τους τιμωρεί ανάλογα…

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις ΕΔΩ

Οι καταστάσεις πλέον άλλαξαν. Τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά και όταν ο κόσμος έχει πρόβλημα επιβίωσης , αλλάζει και γίνεται επιθετικός και απαιτητικός.

Α, και όσοι πιστεύουν ότι θα ξεφύγουν από τους πάντες και δεν τους αγγίζει κανένας, να τους υπενθυμίσουμε ότι υπάρχει και η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ. Κανείς και με τίποτε δεν γλιτώνει από αυτή τη δίκη . Όλοι καλούνται να λογοδοτήσουν και ανάλογα με τις πράξεις τους τιμωρούνται…