Ο Προδρόμου απαντά στο ΑΚΕΛ: Ο Πρόεδρος ποτέ δεν έθεσε όρους για επανέναρξη διαπραγματεύσεων

Ο Προδρόμου απαντά στο ΑΚΕΛ: Ο Πρόεδρος ποτέ δεν έθεσε όρους για επανέναρξη διαπραγματεύσεων

"Ας μας πει, όμως, το ΑΚΕΛ ποιος όρος ή ποια προϋπόθεση έχει τεθεί"

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η πλευρά μας ουδέποτε έθεσε όρους και προϋποθέσεις για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου.

Ο Εκπρόσωπος εξέδωσε γραπτή δήλωση σε σχέση με τη σημερινή τοποθέτηση του ΑΚΕΛ και τον επαναλαμβανόμενο, όπως αναφέρει, ισχυρισμό του.

Διαβάστε επίσης: Σφοδρή απάντηση ΑΚΕΛ στον Π. Προδρόμου

«Θα πούμε ακόμα μια φορά αυτό που μπορεί να διαπιστώσει ο καθένας και που με διαφάνεια φαίνεται σε δημόσιες τοποθετήσεις, αλλά και επίσημα διαβήματα που έχει κάνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όλο αυτό το διάστημα: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η πλευρά μας ουδέποτε έθεσε όρους και προϋποθέσεις για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ουδείς εξάλλου εκτός του ΑΚΕΛ ισχυρίζεται κάτι τέτοιο», αναφέρει ο κ. Προδρόμου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας.
 
Ας μας πει, όμως, το ΑΚΕΛ, προσθέτει, «ποιος όρος ή ποια προϋπόθεση έχει τεθεί».

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας
 
Ο κ. Προδρόμου αναφέρει, τέλος, ότι «το θέμα είναι με ποια λογική επιλέγουν να μη βλέπουν και να μη λαμβάνουν υπόψη την άρνηση και την απροθυμία για συνέχιση των διαπραγματεύσεων, όπως και τις άλλες μεθοδεύσεις της Τουρκίας».

Πηγή: ΚΥΠΕ