ΠτΔ: Η στενή συνεργασία θα έχει τα ανάλογα θετικά αποτελέσματα

ΠτΔ: Η στενή συνεργασία θα έχει τα ανάλογα θετικά αποτελέσματα

Η στενή συνεργασία θα έχει τα ανάλογα θετικά αποτελέσματα, είπε ο ΠτΔ μετά την συνάντηση με τον Ελληνα Πρωθυπουργό

Η στενή συνεργασία θα έχει τα ανάλογα θετικά αποτελέσματα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, εκφράζοντας παράλληλα την απόλυτη ικανοποίηση της Κυβέρνησης από την επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Κύπρο.

Διαβάστε επίσης: Μητσοτάκης: Κορυφαίο μας μέλημα ο τερματισμός της τουρκικής κατοχής

Αναχωρώντας από το Προεδρικό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν από πλευράς κυβερνώντων είναι ικανοποιημένοι από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού της Ελλάδας στην Κύπρο. «Απόλυτα ικανοποιημένοι και πιστεύω ότι η στενή συνεργασία θα έχει τα ανάλογα θετικά αποτελέσματα», είπε.

Ερωτηθείς αν είναι έτοιμος για την συνάντηση με τον κ. Ακιντζί ανέφερε ότι «θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Είμαι έτοιμος βεβαίως. Πάντοτε είμαι έτοιμος, αρκεί να υπάρχει και από τις δύο πλευρές η ανάλογη αποφασιστικότητα και πολιτική βούληση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στην κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΔΩ

Σε ερώτηση αν στη νέα Υόρκη αναμένεται να μπουν οι βάσεις για μια νέα άτυπη πενταμερή απάντησε «να μην προτρέχουμε του επιθυμητού».

Επίσης, ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για την υγεία του και αν είναι πλέον πίσω τα δύσκολα. «Τα πιο δύσκολα ναι»,, είπε. Έχουμε, πρόσθεσε, «ακόμα κάποια περίοδο φυσιοθεραπείας, γυμναστικής για να επανέλθω στην προτέρα κατάσταση. Εν πάση περιπτώσει η εγχείρηση ήταν επιτυχέστατη. Φαίνεται ότι τα κόκκαλα μου λόγω “genes” δεν έχουν την όποια οστεοπόρωση ή την όποια οστεοαρθρίτιδα».

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Έτσι, σημείωσε, «όλα κυλούν ομαλά».

Πηγή: ΚΥΠΕ