Ανδρέας Λόρδος: Η προστασία της περιουσίας του κάθε Αμμοχωστιανού το ύψιστο καθήκον

Ανδρέας Λόρδος: Η προστασία της περιουσίας του κάθε Αμμοχωστιανού το ύψιστο καθήκον

"Oι εκλογές αυτές διεξάγονται υπό ασυνήθιστες συνθήκες"

Η προστασία της περιουσίας του κάθε Αμμοχωστιανού είναι το ύψιστο καθήκον, δήλωσε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για τη δημαρχία της κατεχόμενης Αμμοχώστου Ανδρέας Λόρδος.
 
Σε δηλώσεις του μετά την υποβολή της υποψηφιότητάς του, ο κ. Λόρδος αποτάθηκε στους Αμμοχωστιανούς συμπολίτες του που είναι διάσπαρτοι ανά το παγκύπριο και σημείωσε πως «οι εκλογές αυτές διεξάγονται υπό ασυνήθιστες συνθήκες. Μετά το θάνατο του Αλέξη Γαλανού έχουμε μπροστά μας μια πρόκληση όπου η πόρτα της πόλης μας έχει ανοίξει μετά από 45 χρόνια, που είδαν τις πολιτικές μας ηγεσίες να απορρίπτουν την άνευ όρων επιστροφή της πόλης του Ευαγόρα στους κατοίκους της, να παραδίδουν συνταγματικό έδαφος και δικαιώματα χωρίς να μπορέσουν μέχρι σήμερα να εξηγήσουν το γιατί».

Όλες οι πολιτικές εξελίξεις ΕΔΩ
 
Πρόσθεσε ότι «κατέρχομαι ως ανεξάρτητος υπερκομματικός με σκοπό να μπορέσω να ενώσω τις δυνάμεις που χρειάζονται, με στόχο οι Αμμοχωστιανοί να παραλάβουν τα ηνία της πόλης τους στη γιορτή της Δημοκρατίας, χωρίς να χρειάζονται να κάθονται σε τραπέζια που τους επιβάλλουν τα κόμματα, τα οποία πρέπει να αφήσουν την Αμμόχωστο ήσυχη. Το έργο μπροστά μας είναι δύσκολο, εάν πετύχουμε σε αυτό το στόχο της δημαρχίας, ο επόμενος στόχος θα είναι τα Ηνωμένα Εθνη, τα οποία αγνοούν επιδεικτικά τις εξώφθαλμες ενέργειες που γίνονται από την κατοχική πλευρά, τις προκλήσεις και αφήνουν τα γεγονότα να τρέχουν».
 
Σύμφωνα με τον κ. Λόρδο είναι «έμπειρος και διπλωματικά και κατασκευαστικά, υπήρξα αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηματικών Επιχειρήσεων, διετέλεσα κατασκευαστής, υπηρετώ στο Συμβούλιο του Σχολείου των Διπλωματών της Κύπρου ως ο μόνος Κύπριος που συμμετέχει εκεί για χρόνια τώρα και έχω την αγάπη  για τον κάθε ένα συμπολίτη και η προστασία της περιουσίας του καθενός είναι το ύψιστο και το μοναδικό μου καθήκον».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις της ημέρας
 
Σημειώνεται ότι ο Ανδρέας Λόρδος προτείνεται από τον Χάρη Ψάλτη και υποστηρίζεται από τον Αβραάμ Αβραάμ.