Νίκος Κάρουλλας: Θα συνεχίσει να αγωνίζεται για λύση, επανένωση και επιστροφή στην Αμμόχωστο

Νίκος Κάρουλλας: Θα συνεχίσει να αγωνίζεται για λύση, επανένωση και επιστροφή στην Αμμόχωστο

Θα συνεχίσει να αγωνίζεται για λύση, επανένωση και επιστροφή στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, δήλωσε σήμερα ο ανεξάρτητος υποψήφιος για τη δημαρχία της Αμμοχώστου Νίκος Κάρουλλας ο οποίος υποστηρίζεται από τον ΔΗΣΥ.

Όλες οι πολιτικές εξελίξεις ΕΔΩ
 
Σε δηλώσεις, ύστερα από την υποβολή της υποψηφιότητα του ενώπιον του Επάρχου Αμμοχώστου Γιώργου Χριστοφίνη, ο Νίκος Κάρουλλας ανέφερε ότι «ο Δήμος Αμμοχώστου προχωρεί να καλύψει την απουσία που δημιούργησε ο Δήμαρχος Αμμοχώστου Αλέξης Γαλανός, ένας άνθρωπος που για 45 χρόνια αγωνιζόταν για την Αμμόχωστο. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι γίνονται εκλογές και διορίζεται ο Δήμαρχος και ότι υπάρχουν αρκετοί που ενδιαφέρονται για την Αμμόχωστο».
 
Πρόσθεσε ότι «είναι σημαντικό που αυτή τη στιγμή τα ΜΜΕ ασχολούνται με την Αμμόχωστο μετά από αρκετά μεγάλη σιγή».
 
Ευχήθηκε σε όλους «καλή επιτυχία, σίγουρα χαμηλούς τόνους, σίγουρα θα είμαστε όλοι μαζί μετά τις εκλογές αλλά πρέπει να είμαστε και όλοι μαζί πριν τις εκλογές. Εγώ προσωπικά θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τη λύση, την επανένωση και την επιστροφή στην πόλη μας» την Αμμόχωστο.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις της ημέρας
 
Ο Νίκος Κάρουλλας προτείνεται από την Θεοδώρα Παπαδοπούλου και υποστηρίζεται από τον Δρ. Περικλή  - Αλέξανδρο Χατζηκακού.

Πηγή: ΚΥΠΕ