ΕΛΑΜ για επίθεση: Η εγκληματική αυτή πράξη δεν είναι σε καμία περίπτωση τυχαία

ΕΛΑΜ για επίθεση: Η εγκληματική αυτή πράξη δεν είναι σε καμία περίπτωση τυχαία

Καταδικάζει τη επίθεση που δέχθηκαν τα Κεντρικά Γραφεία του Κινήματός στη Λευκωσία

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καταδικάζει τη θρασύδειλη επίθεση που δέχθηκαν τα Κεντρικά Γραφεία του Κινήματός στη Λευκωσία, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, της 16ης Αυγούστου του 2019.
 
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση, η εγκληματική αυτή πράξη δεν είναι σε καμία περίπτωση τυχαία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στην κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΔΩ

''Όλους αυτούς τους μήνες συγκεκριμένοι πολιτικοί χώροι για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους, σπείρουν το μίσος κατά του Κινήματός μας. Αυτές ακριβώς οι συμπεριφορές ενθάρρυναν την επίθεση προς τα Κεντρικά Γραφεία του Κινήματός μας, όπως και τους προηγούμενους μήνες στα Επαρχιακά Γραφεία Λεμεσού.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Τέτοιες ενέργειες υπονομεύουν τη Δημοκρατία και είναι υποχρέωση της Πολιτείας να καταδικάσει τέτοιες συμπεριφορές και να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών. Καλούμε επίσης όλα τα κόμματα να καταδικάσουν την επίθεση.
 
Η επίθεση αυτή γίνεται μία εβδομάδα πριν από τις Δημαρχιακές Εκλογές Αμμοχώστου και με φόντο την ευρεία αποδοχή της υποψηφιότητας του Βουλευτή Λίνου Παπαγιάννη, στους δημότες της κατεχόμενης πόλης.
 
Για μία ακόμη φορά δίνουμε ξεκάθαρο το μήνυμα πως: το ΕΛΑΜ ούτε εκφοβίζεται, ούτε πρόκειται να σταματήσει τον αγώνα του για το Λαό και την Πατρίδα, παρά τις προβοκάτσιες και εγκληματικές ενέργειες'', καταλήγει η ανακοίνωση.