Όλα έτοιμα για τις εκλογές της 25ης Αυγούστου για ανάδειξη νέου Δημάρχου Αμμοχώστου

Όλα έτοιμα για τις εκλογές της 25ης Αυγούστου για ανάδειξη νέου Δημάρχου Αμμοχώστου

Οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι στην επαρχία Λάρνακας ανέρχονται στις 10 χιλιάδες

Στην εκλογική περιφέρεια Λάρνακας όλα είναι έτοιμα για τις εκλογές της 25ης Αυγούστου για εκλογή νέου Δημάρχου Αμμοχώστου.
 
Ο Εφορος Αναπληρωματικής Εκλογής, Εφορος Αμμοχώστου Γεώργιος Χρυσαφίνης ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι «οι κάλπες θα παραδοθούν μέχρι την Παρασκευή 23 Αυγούστου. Οι εκλογές θα διεξαχθούν από τις 7 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα με μία ώρα διακοπή από τις 12 μέχρι τη μία το μεσημέρι».
 
Πρόσθεσε ότι οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι στην επαρχία Λάρνακας ανέρχονται στις 10 χιλιάδες και στις εκλογές της 25ης Αυγούστου θα λειτουργήσουν στη πόλη και επαρχία Λάρνακας 13 εκλογικά κέντρα.

 
Τις εκλογές διεκδικούν πέντε υποψήφιοι οι Λίνος Παπαγιάννης που υποστηρίζεται από το ΕΛΑΜ και τέσσερις ανεξάρτητοι, οι οποίοι με αλφαβητική σειρά είναι οι Ιωάννου Σίμος, Κάρουλας Νίκος, Λόρδος Ανδρέας και Σταυρή Γεώργιος.
 
Ανέφερε ακόμα ότι «μέχρι τις οκτώ το βράδυ αναμένεται να έχουμε τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών. Η ανακήρυξη του νέου Δημάρχου Αμμοχώστου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Αυγούστου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου στη Δερύνεια» σε ώρα που θα καθοριστεί αργότερα.
 
Όπως ανέφερε ο κ. Χρυσαφίνης, στο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων Κέντρο Α, μπορούν να ψηφίσουν όλοι οι εκτοπισθέντες εκλογείς του Δήμου Αμμοχώστου που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους των ενοριών Αγιοι Ανάργυροι Ι, Αγιοι Ανάργυροι ΙΙ, Κόκκινες και Τσιακκιλερό του Δήμου Λάρνακας.
 
Στο Λύκειο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Κέντρο Β, μπορούν να ψηφίσουν όλοι οι εκτοπισθέντες εκλογείς του Δήμου Αμμοχώστου που είναι εγγεγραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο της ενορίας Αγίου Νικολάου, με αριθμό δελτίου ταυτότητας  μέχρι 677000. 
 
Στο Λύκειο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Κέντρο Γ, μπορούν να ψηφίσουν όλοι οι εκτοπισθέντες εκλογείς του Δήμου Αμμοχώστου που είναι εγγεγραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο της ενορίας Αγίου Νικολάου, με αριθμό δελτίου ταυτότητας από 677001 και άνω.  
 
Στο Δημοτικό Σχολείο Ζήνων Κέντρο Δ, μπορούν να ψηφίσουν όλοι οι εκτοπισθέντες εκλογείς του Δήμου Αμμοχώστου που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους των ενοριών Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ, Καμάρες και Ζήνων.
 
Στο Γυμνάσιο Φανερωμένης Κέντρο Ε, μπορούν να ψηφίσουν όλοι οι εκτοπισθέντες εκλογείς του Δήμου Αμμοχώστου που είναι εγγεγραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο της Ενορίας Σκάλας.
 
Στο Γυμνάσιο Πετράκη Κυπριανού Κέντρο ΣΤ, μπορούν να ψηφίσουν όλοι οι  εκτοπισθέντες εκλογείς του Δήμου Αμμοχώστου που είναι εγγεγραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο της ενορίας Σωτήρος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στην κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΔΩ

 Στο Παγκύπριο Λύκειο Κέντρο Ζ, μπορούν να ψηφίσουν όλοι οι εκτοπισθέντες εκλογείς του Δήμου Αμμοχώστου που είναι εγγεγραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο της ενορίας Χρυσοπολίτισσας.
 
 Στο Β Δημοτικό Σχολείο Αραδίππου Κέντρο Η, μπορούν να ψηφίσουν όλοι οι εκτοπισθέντες εκλογείς του Δήμου Αμμοχώστου που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους των ενοριών Αγιος Φανούριος, Απόστολος Λουκάς και Βλάχος του Δήμου Αραδίππου και του Δήμου Αθηένου.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Στο Β Δημοτικό Σχολείο Δρομολαξιάς Κέντρο Θ, μπορούν να ψηφίσουν όλοι οι εκτοπισθέντες εκλογείς του Δήμου Αμμοχώστου που είναι εγγεγραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο της ενορίας Μενεού του Δήμου Δρομολαξιάς – Μενεού.
 
Στο Δημοτικό Σχολείο Κοφίνου Κέντρο Ι, μπορούν να ψηφίσουν όλοι οι εκτοπισθέντες εκλογείς του Δήμου Αμμοχώστου που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους των Κοινοτήτων Αλαμινός, Αναφωτία, Κιβισίλι, Αλεθρικό, Κλαυδιά, Αγγλισίδες, Καλό Χωριό, Αγία Αννα, Μοσφιλωτή, Ψευδάς, Πυργά, Κόρνος, Ζύγι, Μαρί, Βασιλικό, Καλαβασός, Τόχνη, Χοιροκοιτία,       Ψεματισμένος, Μαρώνι, Αγιος Θεόδωρος, Κοφίνου, Κάτω Λεύκαρα, Πάνω Λεύκαρα, Κάτω Δρυς, Βάβλα, Λάγια, Ορά, Μελίνη και Αγιοι Βαβατσινιάς.
 
Στο Δημοτικό Σχολείο Λειβαδιών Κέντρο Κ, μπορούν να ψηφίσουν όλοι οι εκτοπισθέντες εκλογείς του Δήμου Αμμοχώστου που είναι εγγεγραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του Δήμου Λειβαδιών και των Κοινοτήτων Κελλιά, Τρούλλοι, Αβδελλερό και Ορόκλινη.
 
Στο Δημοτικό Σχολείο Μενεού Κέντρο Λ, μπορούν να ψηφίσουν όλοι οι εκτοπισθέντες εκλογείς του Δήμου Αμμοχώστου που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους των Κοινοτήτων Κίτι, Περβόλια, Τερσεφάνου, Μαζωτός και Μενεού    
 
Στο Δημοτικό Σχολείο Ορμήδειας Κέντρο Μ, μπορούν να ψηφίσουν όλοι οι εκτοπισθέντες εκλογείς του Δήμου Αμμοχώστου που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους των Κοινοτήτων Ξυλοφάγου, Ορμήδεια, Πύλα και Ξυλοτύμπου.

Πηγή: ΚΥΠΕ