Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εγκαινιάζει το Πρόγραμμα «ΕΞΑΝΤΑΣ»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εγκαινιάζει το Πρόγραμμα «ΕΞΑΝΤΑΣ»

Τι αφορά

Η Κυβέρνηση παρουσιάζει την Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2019 στις 10.30 το πρωί το πρωτοποριακό πρόγραμμα «ΕΞΑΝΤΑΣ», μια καινοτομία για τα κυπριακά δεδομένα που ενισχύει την ενημέρωση των πολιτών γύρω από το κυβερνητικό έργο, τη διαφάνεια και τη λογοδοσία.

Ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας αναφέρει ότι η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να εγκαινιάζει το πρόγραμμα «ΕΞΑΝΤΑΣ» και να ακολουθεί η αναλυτική παρουσίασή του προγράμματος.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας 

Προσθέτει ότι «όλοι οι πολίτες, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά και συγκεκριμένοι ενδιαφερόμενοι φορείς θα μπορούν στο εξής να παρακολουθούν ανά πάσα στιγμή μέσα από το διαδίκτυο την πορεία υλοποίησης και την πρόοδο κάθε έργου και κάθε κυβερνητικής πολιτικής που έχουν εξαγγελθεί».
 
Ταυτόχρονα, η Κυβέρνηση θα μπορεί να προβάλλει έναν συνεχή απολογισμό για την υλοποίηση του οράματος διακυβέρνησης του Προέδρου Αναστασιάδη, για τις μεταρρυθμίσεις και δράσεις που εκσυγχρονίζουν το κράτος και τη χώρα  μας, συμβάλλοντας έμπρακτα στην προσπάθεια της για εξυπηρέτηση της κοινωνίας, για αποτελεσματικότερη διοίκηση προς όφελος του πολίτη  και για τη δημιουργία ενός σύγχρονου κράτους, συμπληρώνεται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στην κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΔΩ
 
«Για πρώτη φορά στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας δίνεται αυτή η δυνατότητα ενημέρωσης, διαφάνειας και λογοδοσίας και παρουσιάζονται αναλυτικά όλα τα έργα και οι πολιτικές της Κυβέρνησης, τα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης τους, αλλά και οι σχετικές δαπάνες και προϋπολογισμοί» καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ