Γ. Λουκαΐδης: Οι χειρισμοί του Προέδρου οδηγούν σε απενοχοποίηση της Τουρκίας στο Κυπριακό

Γ. Λουκαΐδης: Οι χειρισμοί του Προέδρου οδηγούν σε απενοχοποίηση της Τουρκίας στο Κυπριακό

Τι ανέφερε ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ, Γιώργος Λουκαΐδης

Οι χειρισμοί του Προέδρου Αναστασιάδη οδηγούν σε απενοχοποίηση της Τουρκίας στο Κυπριακό, ανέφερε σήμερα ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ, Γιώργος Λουκαΐδης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στην κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΔΩ
 
Σε δηλώσεις του μετά την 39η αντικατοχική πορεία Μόρφου, στο οδόφραγμα Αστρομερίτη, ο κ. Λουκαΐδης είπε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχοντας δυστυχώς απωλέσει την ψυχραιμία του, επέλεξε να αφιερώσει όλη την ομιλία του σε κατηγορίες «άδικες, ατεκμηρίωτες αλλά και ανήθικες» σε βάρος του ΑΚΕΛ.
 
«Την απενοχοποίηση της Τουρκίας δεν την φέρνει η κριτική που ασκεί το ΑΚΕΛ σε σχέση με τους χειρισμούς του Προέδρου Αναστασιάδη. Είναι οι χειρισμοί του Προέδρου Αναστασιάδη που οδήγησαν σε εικόνα απενοχοποίησης της Τουρκίας μέσα και από έκθεση του ΓΓ του ΟΗΕ, αλλά και μέσα από δηλώσεις έκφρασης ικανοποίησης από την κ. Μογκερίνι σε σχέση με τη στάση της Τουρκίας στο Κραν Μοντάνα» είπε.
 
Δυστυχώς, συνέχισε, ενώ ο κ. Αναστασιάδης αρέσκεται να ασκεί κριτική αυτού του είδους στο ΑΚΕΛ και να λέει πάρα πολλά σε βάρος του ΑΚΕΛ «δεν είπε λέξη και δεν αντέδρασε καθόλου όταν μέσα από την έκθεσή του, ο κ. Γκουτέρες απενοχοποιούσε και εγκωμίαζε την Τουρκία, αλλά και όταν παρόμοια ενεργούσε η κ. Μογκερίνι».

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας
 
«Εκφράζουμε τη λύπη μας και αφήνουμε στην κρίση του κυπριακού λαού τον κ. Αναστασιάδη» κατέληξε ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ.

Πηγή: ΚΥΠΕ