Οι «γκρίζοι λύκοι» στα κατεχόμενα μηνύουν τον σχολιαστή που εξύβρισε τον Ακιντζί

Οι «γκρίζοι λύκοι» στα κατεχόμενα μηνύουν τον σχολιαστή που εξύβρισε τον Ακιντζί

Τι μεταδίδεται από τα κατεχόμενα

Μήνυση εναντίον του Τούρκου πρώην προπονητή, νυν σχολιαστή, Αχμέτ Τσιακάρ που επιτέθηκε και εξύβρισε λεκτικά από τηλεοράσεως τον Μουσταφά Ακιντζί, κατέθεσε στον Εισαγγελέα της περιοχής Μπουγιούκτσεκμετζε της Κωνσταντινούπολη, το κόμμα εθνικιστικής δημοκρατίας (MDP) στα κατεχόμενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ακιντζί: Επέδωσε φάκελο για τις απειλές και τις ύβρεις σε 'αστυνομία' και 'εισαγγελία'

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε ανακοίνωση της κεντρικής επιτροπής του MDP σημειώνεται ότι το κόμμα έχει επικρίνει τις δηλώσεις Ακιντζί για την επιχείρηση «Πηγή ειρήνης», που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από την Τουρκία και το ψευδοκράτος, ωστόσο – προστίθεται – κάποιες αντιδράσεις έχουν ξεπεράσει τα όρια και έφτασαν στο σημείο να αποτελούν επίθεση εναντίον του «προεδρικού» και των Τ/κ.
 
Ως Τούρκοι εθνικιστές, αναφέρεται στην ανακοίνωση, δεν μπορούν να μείνουν σιωπηλοί σε αυτή την αγένεια απέναντι σε «κρατικούς» θεσμούς και τον τ/κ «λαό». Ανακοινώνεται δε ότι άρχισε νομικές διαδικασίες εναντίον του Τσιαλάκ στη συγκεκριμένη Εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης. Επιπλέον, αναφέρεται, με αίτημα προς το «υπεξ» και μέσω της τουρκικής «πρεσβείας» στα κατεχόμενα, ζήτησαν να ανοίξει νομική υπόθεση εναντίον του ίδιου ατόμου στην Τουρκία στο όνομα της «τδβκ», όπως αποκαλείται το ψευδοκράτος.

«Bρε αστοιχείωτε» - Βρίζει τον Ακιντζί προπονητής και προκαλεί αντιδράσεις

Το MDP με αίτημά του και προς το «υπουργείο εσωτερικών» ζήτησε όπως ο Αχμέτ Τσιακάρ μπει στην λίστα των ανεπιθύμητων προσώπων στο ψευδοκράτος και να του απαγορευθεί η είσοδος. Δεν έχουν σημασία τα ονόματα που πέρασαν από το «προεδρικό», σημειώνεται, τα άτομα είναι περαστικά αλλά το «κράτος» αιώνιο, ο «θεσμός» στον οποίο πρέπει να επιδεικνύεται προσοχή και να στηρίζεται, είναι το «προεδρικό».

Πηγή: ΚΥΠΕ