ΑΚΕΛ για Κυβέρνηση: Έρευνα για το θεαθήναι, η έρευνα για τα Χρυσά Διαβατήρια

ΑΚΕΛ για Κυβέρνηση: Έρευνα για το θεαθήναι, η έρευνα για τα Χρυσά Διαβατήρια

Τι ανακοίνωσε το ΑΚΕΛ

Γραπτή δήλωση εξέδωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, για τα χρυσά διαβατήρια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στην κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΔΩ

Αυτούσια η δήλωση:

Είναι πλέον φανερό ότι συστατικό μέρος της φιλοσοφίας των κυβερνώντων είναι η αρπαχτή αδιαφορώντας αν το όνομα της Κύπρου διασύρεται διεθνώς.

Είναι γι’ αυτό που αντί να δράσουν ουσιαστικά για να αποκαταστήσουν το όνομα της Κύπρου το μόνο που κάνουν είναι να συσκοτίζουν την αλήθεια και επικοινωνιακά να μετατοπίζουν από την ουσία.

Μετατόπιση και τερματισμό της συζήτησης για τη βιομηχανία «χρυσών» διαβατηρίων που έστησαν οι κυβερνώντες, αποτελεί η δήλωσή τους ότι τάχα θα κάνουν έρευνα. Τι έρευνα θα γίνει, ποιος θα την κάνει και ποιους θα ερευνήσουν κανείς δεν γνωρίζει. Έρευνα για το θεαθήναι.

Τα γεγονότα όμως βοούν και οι αριθμοί αποδεικνύουν τι γίνεται επί των ημερών της παρούσας κυβέρνησης: στην πενταετία Αναστασιάδη –και με την αλλαγή στα κριτήρια που έκαναν δύο μόνο μήνες μετά που ανάλαβαν την εξουσία το 2013- δόθηκαν πάνω από 2000 υπηκοότητες σε επενδυτές κι άλλες τόσες σε μέλη των οικογενειών τους. Αυτό σημαίνει δεκαπέντε φορές περισσότερες υπηκοότητες απ’ όλο το προηγούμενο διάστημα εφαρμογής του προγράμματος για παραχώρηση υπηκοότητας έναντι επένδυσης.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Αυτό και μόνο αποδεικνύει το μέγεθος της αρπαχτής και του πλιάτσικου στο οποίο επιδόθηκαν οι κυβερνώντες με τις υπηκοότητες.