Οι ανεξάρτητοι της Θεολόγου αποκαλύπτονται και ετοιμάζονται για τις βουλευτικές...

Οι ανεξάρτητοι της Θεολόγου αποκαλύπτονται και ετοιμάζονται για τις βουλευτικές...

Χωρίς Κυπριακό στην ατζέντα τους - Σλόγκαν: Μαζί για μας. Είσαι μέσα; Με έμβλημα το Α κεφαλαίο…

Του Στέλιου Ξιουρή

Το λάβαρο της επανάστασης σηκώνει η ανεξάρτητη βουλευτής ΑΝΝΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ και μπαίνει πρώτη και επίσημα πλέον στην μάχη των βουλευτικών εκλογών του 2021, εξαγγέλλοντας πλατφόρμα που θα συμπεριλαμβάνει όλων των πολιτικών χρωματισμών ανθρώπους ή και ανένταχτους πολίτες που επιθυμούν να συμπαραταχθούν μαζί της στον πολιτικό αγώνα.

Δείτε επίσης: Ποιοι οι υπουργοί - κατσαρίδες και όσοι βρίσκονται στην ζυγαριά του ανασχηματισμού

Το σύνθημα – σλόγκαν των Ανεξαρτήτων της Θεολόγου θα ονομάζεται «Μαζί για μας. Είσαι μέσα;» και έμβλημα της το Α κεφαλαίο, που παραπέμπει τόσο στο μικρό της όνομα όσο και στους Ανεξάρτητους.

Σε μια άλλη καινοτομία που αναμένεται να αποκαλυφθεί σήμερα σε σχετική διάσκεψη τύπου είναι ότι ο πολιτικός προσανατολισμός της πλατφόρμας Ανεξαρτήτων θα είναι η ενασχόληση ΜΟΝΟ με προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών ή όπως αλλιώς λέγεται με το εσωτερικό μέτωπο, ενώ καμία ανάμιξη δεν θα έχουν με τα τεκταινόμενα στο Κυπριακό και στην ατζέντα τους.

Η εξειδίκευση της , πολιτική και επαγγελματική, με τα Μη εξυπηρετούμενα δάνεια, με εκποιήσεις και γενικώς με τραπεζικά θέματα δίνουν στην Άννα Θεολόγου ευρύ πεδίο δράσης και σημαντική δεξαμενή ψηφοφόρων που θα μπορεί να αλιεύσει.

Καθημερινό παρασκήνιο από την Newsbomb ΕΔΩ

Αν και το εγχείρημα της παραμένει δύσκολο ελέω και της ανθρωπογεωγραφίας και του πολιτικού χάρτη της Κύπρου, εντούτοις η ανεξάρτητη βουλευτής παρουσιάζεται αισιόδοξη ότι θα καταφέρει να προσελκύσει μάζες ψηφοφόρων, οι οποίες και θα την οδηγήσουν εκ νέου στο Κοινοβούλιο.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Θεολόγου εξελέγη με το ψηφοδέλτιο της Συμμαχίας πολιτών του Γιώργου Λιλλήκα και στην συνέχεια αποχώρησε λόγω διαφωνιών και έκτοτε ακολουθεί μοναχική πορεία, αφού είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ανεξάρτητη βουλευτής στον ναό της Κυπριακής Δημοκρατίας