ΔΗΣΥ: "Το ΑΚΕΛ ψάχνει για πλυντήριο ευθυνών"

ΔΗΣΥ: "Το ΑΚΕΛ ψάχνει για πλυντήριο ευθυνών"

"Το στεγνωτήριο όμως των δικών του ευθυνών, να ξέρουν πως δεν δούλεψε"

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΔΗΣΥ σχετικά με τις απόψεις του ΑΚΕΛ για το ζήτημα του κυπριακού επενδυτικού προγράμματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στην κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΔΩ

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Το ΑΚΕΛ επανέρχεται και σήμερα για το ζήτημα του κυπριακού επενδυτικού προγράμματος. Ψωμοτύρι για το κόμμα που σήμερα είναι στην αντιπολίτευση, δεδομένου και των δημοσιευμάτων. Καθόλα δημοκρατικό τους δικαίωμα και δεν επικρίνονται γι’ αυτό. Το ΑΚΕΛ σήμερα ψάχνει για πλυντήριο ευθυνών. Καλά κάνει όμως να μην ξεχνά πως το στεγνωτήριο των δικών του ευθυνών, δε δουλεύει και δεν τις στεγνώνει. Ούτε από τη συζήτηση, ούτε από τη μνήμη της κοινωνίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας
 
Επί της ουσίας της συζήτησης, να επαναλάβουμε και σήμερα πως οι ανακλήσεις των υπηκοοτήτων είναι επιβεβλημένη εκεί που υπάρχουν αποδεδειγμένα προβληματικές περιπτώσεις. Ο έλεγχος του υπουργείου Εσωτερικών γίνεται και αύριο στο υπουργικό συμβούλιο το θέμα θα είναι στην ατζέντα.
 
Οι προβληματικές περιπτώσεις είναι σοβαρές αλλά είναι μεμονωμένες. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι σημαντικό για τη χώρα μας και αυτό το κατανοούμε όλοι. Τα λάθη και τα κενά που παρουσιάστηκαν αντιμετωπίστηκαν με τα αυστηρότερα μέτρα. Χρειάζεται από όλους μας, να έχουμε ως πρώτη προτεραιότητα τη θωράκιση της χώρα μας και να αναβαθμίσουμε την αξιοπιστία της Κύπρου.