Προδρόμου προς Άντρο: «Οι επικρίσεις στον ΠτΔ οδηγούν σε λύση του Κυπριακού»;

Προδρόμου προς Άντρο: «Οι επικρίσεις στον ΠτΔ οδηγούν σε λύση του Κυπριακού»;

Νέο επεισόδιο στην κόντρα

Nέο επεισόδιο στην πολύμηνη κόντρα Κυβέρνησης - ΑΚΕΛ για το Κυπριακό είχαμε το απόγευμα της Κυριακής. Με νέα γραπτή του δήλωση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου ρωτά τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού εάν με συνεχείς επικρίσεις στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας βοηθούν στην επίλυση του Κυπριακού.
 
 
Ο κ. Προδρόμου έγραψε ότι « περιμένουμε από τον κ. Άντρο Κυπριανού να απαντήσει με σαφήνεια: θα συνεχίσει να εξισώνει την προσπάθεια της Τουρκικής Κυβέρνησης να υπονομεύσει την επανέναρξη διαπραγματεύσεων, με τη στάση αρχών της ελληνοκυπριακής πλευράς;
Η επιδίωξη του Προέδρου της Δημοκρατίας για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων είναι σαφής και δημοσίως διακηρυγμένη.
 
Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ επαναλαμβάνει καθημερινώς τη στοχευμένη παρέμβαση του. Όπως και χτες και σήμερα, πιθανώς αύριο και μεθαύριο. Όπως συνηθίζει να κάνει τους τελευταίους  μήνες και χωρίς ουσιαστικό νόημα. 
 
Αγνοώντας τις μεθοδεύσεις, τις επιθέσεις και την υπονομευτική πολιτική της Άγκυρας, ο κ. Άντρος Κυπριανού ασκεί κριτική στη δική μας πλευρά.
 
Προφανώς επιδιώκει να πλήξει τον Πρόεδρο. Δυστυχώς αδιαφορεί αν ταυτόχρονα πλήττει τη διαπραγματευτική θέση της ελληνοκυπριακής πλευράς».
 
 
Συμφωνα με τον Εκπρόσωπο, «ο Γ.Γ. Του ΑΚΕΛ επαναλαμβάνει καθημερινώς τη στοχευμένη παρέμβαση του. Όπως και χτες και σήμερα, πιθανώς αύριο και μεθαύριο. Όπως συνηθίζει να κάνει τους τελευταίους  μήνες και χωρίς ουσιαστικό νόημα. Αγνοώντας τις μεθοδεύσεις, τις επιθέσεις και την υπονομευτική πολιτική της Άγκυρας, ο κ. Άντρος Κυπριανού ασκεί κριτική στη δική μας πλευρά. Προφανώς επιδιώκει να πλήξει τον Πρόεδρο. Δυστυχώς αδιαφορεί αν ταυτόχρονα πλήττει τη διαπραγματευτική θέση της ελληνοκυπριακής πλευράς.
 
Από τον κ. Α. Κυπριανού και το ΑΚΕΛ περιμένουμε να απαντήσουν: θεωρεί ότι επικρίνοντας και τελικά ενοχοποιώντας την ελληνοκυπριακή πλευρά που υφίσταται την κατοχή και τις νέες επιθέσεις της Τουρκίας, συμβάλλει σε λύση του Κυπριακού;