Στεφάνου: Ο ΠτΔ παρά να επιτίθεται στο ΑΚΕΛ, καλύτερα να προετοιμάζεται για την τριμερή

Στεφάνου: Ο ΠτΔ παρά να επιτίθεται στο ΑΚΕΛ, καλύτερα να προετοιμάζεται για την τριμερή

Δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου, για το Κυπριακό και την επίθεση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου σε βάρος του Κόμματος

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, προχώρησε σε δηλώσεις όσον αφορά το Κυπριακό και την επίθεση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου σε βάρος του Κόμματος.

Διαβάστε επίσης: Ιδιαίτερη ανησυχία εκφράζει ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ για την τριμερή

Αυτούσια η δήλωση:

Αυτή τη στιγμή ο Πρόεδρος και το Προεδρικό αντί να επικεντρώνονται στις επιθέσεις κατά του ΑΚΕΛ, καλύτερα είναι να προετοιμάζονται για την κρίσιμη συνάντηση της 25ης Νοεμβρίου στο Βερολίνο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Μόνο με ξεκάθαρες θέσεις, αταλάντευτη συνέπεια στα συμφωνηθέντα και εποικοδομητικό πνεύμα από τη δική μας πλευρά, θωρακίζεται το δίκαιο της υπόθεσης μας και αποκαλύπτεται η πραγματική στάση της Τουρκίας. Αλλιώς θα λέμε μεταξύ μας ότι έχουμε δίκαιο αλλά αυτό δεν θα αποτυπώνεται στις Εκθέσεις του ΓΓ του ΟΗΕ. Αν η Τουρκία όντως δεν θέλει να πάει σε πενταμερή, εκείνη θα έχει το πρόβλημα. Το καθήκον της δικής μας πλευράς είναι να επικεντρωθεί στην προσπάθεια για επιτυχή κατάληξη στους όρους αναφοράς κατά την τριμερή συνάντηση στο Βερολίνο.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις από την ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τούτες τις στιγμές, ο Πρόεδρος, οι πολιτικές δυνάμεις, ολόκληρος ο λαός μας –Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι- πρέπει να συναισθανθούν ότι μόνο μια λύση αρχών στο Κυπριακό εγγυάται την ασφάλεια και την ειρήνη στον τόπο μας. Μόνο η απελευθέρωση και η επανένωση της Κύπρου μπορεί να εγγυηθεί πραγματικά το μέλλον του λαού μας.