ΑΚΕΛ για Κυβέρνηση: "Τα πράγματα είναι απλά. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι"

ΑΚΕΛ για Κυβέρνηση: "Τα πράγματα είναι απλά. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι"

Τι αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΑΚΕΛ

Aνακοίνωση εξέδωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου σχετικά με τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπρόσωπου για τις έρευνες για τις πολιτογραφήσεις.
 

Αυτούσια η ανακοίνωση:

"Την ώρα που ο ΔΗΣΥ παραπλανούσε ότι πρέπει «να αναμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα της ερευνητικής επιτροπής» για τις πολιτογραφήσεις, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου ομολογούσε σήμερα – με δηλώσεις του στο Τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ- ότι η επιτροπή αυτή ΔΕΝ πρόκειται να ελέγξει τις πολιτογραφήσεις που έγιναν μέχρι σήμερα. Ούτε για τους Καμποτζιανούς, ούτε για το Μαλαισιανό, ούτε για την εμπλοκή του Αρχιεπισκόπου, ούτε για κανένα. Αντικείμενο της θα είναι ο έλεγχος των μελλοντικών πολιτογραφήσεων. Ανάμεσα στις παγκόσμιες πρωτοτυπίες δηλαδή αυτής της κυβέρνησης είναι και η εξαγγελία ερευνητικής επιτροπής που δεν θα κάνει έρευνα.

 

Τον όποιο έλεγχο για τα σημεία και τέρατα που διαπράχθηκαν θα τον διενεργήσει το ίδιο το Υπουργείο Εσωτερικών. Δηλαδή αυτοί που πρέπει να ελεγχθούν, θα ελέγξουν τον εαυτό τους. Κυβέρνηση, Υπουργοί και Υπουργεία, ΜΟΚΑΣ, Αρχιεπίσκοπος κ.ο.κ. βγαίνουν προκαταβολικά «κούππες άπανες» για όσα έχουν συνταράξει τον τόπο μας.  

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Οι κυβερνώντες όχι μόνο δεν συναισθάνονται ότι εξευτέλισαν τη χώρα ανά το παγκόσμιο. Όχι μόνο δεν αναλαμβάνουν τις πολιτικές τους ευθύνες. Τώρα μας λένε κι από πάνω ότι ούτε καν θα ερευνηθούν τα σκάνδαλα των πολιτογραφήσεων που συγκλονίζουν την κυπριακή κοινωνία.

Δεν πρέπει κανένας να έχει απορία γιατί η Παγκόσμια Τράπεζα στοιχειοθέτησε μόλις προχθές ότι η χώρα μας σημείωσε τη μεγαλύτερη αύξηση διαφθοράς σε όλη την Ευρώπη από τη μέρα που ανέλαβε η κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη. Τα πράγματα είναι απλά. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι."