Καρούσος: Μείνετε Κύπρο και απολαύστε τις ομορφιές της (pics+vid)

Καρούσος: Μείνετε Κύπρο και απολαύστε τις ομορφιές της (pics+vid)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Αυτοψία σε αρχαιολογικούς χώρους της Λεμεσού και της Πάφου για επιθεώρηση των μέτρων ασφάλειας και προστασίας που έχουν επιβληθεί με την επανέναρξη της λειτουργίας τους, μετά την άρση των περιοριστικών κανονισμών που ίσχυαν για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνιοϊου, πραγματοποίησε σήμερα ο Υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος. 

Εξέφρασε ικανοποίηση για το επίπεδο συμμόρφωσης με βάση τα πρωτόκολλα που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας, τόσο για επισκέπτες όσο και για εργαζόμενους με τη χρήση αντισηπτικών υγρών και την τήρηση αποστάσεων.
Ο Υπουργός Μεταφορών έστειλε επίσης μήνυμα στους Κύπριους πολίτες αυτό το καλοκαίρι ή τα Σαββατοκυρίακα να παραμείνουν στην Κύπρο και να απολαύσουν τις αρχαιολογικές και πολιτιστικές ομορφιές του νησιού.
Υπογράμμισε μάλιστα ότι τις επόμενες ημέρες θα είναι έτοιμο το πρωτόκολλο για διοργάνωση συναυλιών και εκδηλώσεων και έφερε ως παράδειγμα το αρχαίο Θέατρο Κουρίου που είναι χωρητικότητας 1,100 ατόμων, το οποίο θα μπορεί να λειτουργήσει με την παρουσία 500-600 ατόμων.