ΠτΔ: Κληρονομείτε βαριά ευθύνη από τον προκάτοχό σας Κώστα Κληρίδη

 ΠτΔ: Κληρονομείτε βαριά ευθύνη από τον προκάτοχό σας Κώστα Κληρίδη

Θερμές ευχαριστίες στον Κώστα Κληρίδη απηύθυνε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, αποχαιρετώντας από το Κυβερνητικό του σχήμα τους Γιώργο Σαββίδη και Σάββα Αγγελίδη.

"Έχω πλήρη συναίσθηση της σημαντικότητας αυτών των διορισμών. Προσμέτρησα το ήθος την ευθικρισία και την ακεραιότητα του χαρακτήρα που διακρίνει και τους δύο. Έλαβα υπόψη την πείρα που έχετε αποκομίσει από την προσφορά σας στη δικαιοσύνη. Στο πλαίσιο αυτό είμαι απολύτως βέβαιος ότι η επιλογή σας θα ικανοποιήσει στον μέγιστο βαθμό τις προσδοκίες."

"Είναι μια βαριά ευθύνη που κληρονομείτε από τον προκάταχό σας Κώστα Κληρίδη για τη συνεργασία και τη συμβολή του", πρόσθεσε.

Αναφέρθηκε επίσης στο έργο του Κώστα Κληρίδη, ευχαριστώντας τον για τις υπηρεσίες του.

"Ομολογώ ότι αποχωρίζομαι δύο εκ των στενών και ικανοτάτων συνεργατών μου", ανέφερε ο Πρόεδρος αναφερόμενος στο έργο των δύο τέως Υπουργών.

Απηύθυνε για άλλη μια φορά θερμές ευχαριστίες στον απερχόμενο Γενικό Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη για το δύσκολο έργο που είχε και επιτέλεσε και του ευχήθηκε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

"Θα ήταν παράλειψη μου να μην εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς τον Κώστα Κληρίδη για την επάρκεια και την αφοσίωση που επέδειξε. Αναλόγως σημαντική υπήρξε σημαντική και η συνδρομή του στον εκσυχρονισμό του τομέα της δικαιοσύνης. Εύχομαι κάθε προσωπική ευτυχία και κάθε επιτυχία στους νέους στόχους σας"