Τα είπαν στο «πόδι» Αναστασιάδης- Κληρίδης μετά την παρεξήγηση

Τα είπαν στο «πόδι» Αναστασιάδης- Κληρίδης μετά την παρεξήγηση

Ο Κώστας Κληρίδης ήταν παρών στην τελετή διορισμού του Γιώργου Σαββίδη που τον διαδέχεται στο «τιμόνι» της Νομικής Υπηρεσίας και του Σάββα Αγγελίδη που αναλαμβάνει τη θέση του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα.

Με το πέρας της διαδικασίας, Νίκος Αναστασιάδης και Κώστας Κληρίδης είχαν σύντομο τετ α τετ, το οποίο αν και δεν έγινε ενώπιον άλλων παρισταμένων ή δημοσιογράφων, φάνηκε ότι ήταν σε ευχάριστο κλίμα, με χαμόγελα και από τις δύο πλευρές.

Άλλωστε σαφής ήταν η πρόθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας και μέσω της προσφώνησης του κατά την τελετή διορισμού, να «κλείσει» το θέμα που προέκυψε. Ευχαρίστησε θερμά τον Κώστα Κληρίδη για τα όσα πρόσφερε στη Νομική Υπηρεσία και έκανε λόγο για επάρκεια και αφοσίωση την οποία επέδειξε στην πολύχρονη πορεία του.

«Η πολύχρονη και ευδόκιμος παρουσία του στα νομικά δρώμενα της πατρίδας μας υπήρξαν σημαντικές προς υπεράσπιση της συνταγματικής τάξης και των προνοιών του Συντάγματος. Αναλόγως σημαντική υπήρξε και η συνδρομή του στις υπό εξέλιξη εκσυγχρονιστικές προσπάθειες του συστήματος δικαιοσύνης του τόπου μας, όπως προανέφερα είπε ο Πρόεδρος. Κύριε Κληρίδη, αγαπητέ μου Κώστα, εύχομαι κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, ως επίσης κάθε επιτυχία στους μελλοντικούς στόχους και επιδιώξεις σας» είπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

ΠΗΓΗ cyprustimes