ΔΗΚΟ: «Οι αποστασίες οργανώνονται από παλάτια»

ΔΗΚΟ: «Οι αποστασίες οργανώνονται από παλάτια»

Αιχμές για εμπλοκή του Προεδρικού στην αποστασία των τριών βουλευτών και των δύο στελεχών του Δημοκρατικού Κόμματος άφησε μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο ο Γενικός Γραμματέας του ΔΗΚΟ Άθως Αντωνιάδης.

Επαναλαμβάνοντας τα περί πράξης αποστασίας και προδοσίας του κόσμου του ΔΗΚΟ, τον οποίο κατά την έκφραση του πρόδωσαν και ξεγέλασαν υφαρπάζοντας τη ψήφο του κατ’ επανάληψη, πήγε ένα βήμα παραπέρα.

«Οι τέσσερις επέλεξαν να σταθούν απέναντι από τον κόσμο του ΔΗΚΟ για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα αυτών που θέλουν να πλήξουν το ΔΗΚΟ και την προοπτική του, εκμεταλλευόμενοι οι τρίτοι που οργάνωσαν αν θέλετε αυτή την αποστασία τα προσωπικά πολιτικά αδιέξοδα τα οποία έχουν βρεθεί αυτοί οι 4 ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών».

Ερωτηθείς δε ποιους εννοεί απάντησε πως θα φανεί πολύ σύντομα.

«Αυτοί οι οποίοι φοβούνται την προοπτική του ΔΗΚΟ και την δικαίωση των θέσεων του κόμματος, αυτοί οι οποίοι φοβούνται ότι υπάρχει ενδεχόμενο σοβαρό να χάσουν τα οφέλη της εξουσίας τα οποία εκμεταλλεύονται σήμερα. Διαχρονικά οι αποστασίες οργανώνονται από παλάτια στην ιστορία του ελληνισμού. Θα διαφανεί πολύ σύντομα από την πορεία που θα ακολουθήσουν αυτοί οι τέσσερις», είπε χαρακτηριστικά, και πρόσθεσε ότι σε 11 μήνες θα έχουμε βουλευτικές εκλογές και θα δούμε που βρίσκεται ο καθένας.

«Διαψεύδουμε»

Στη συνέχεια ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος διέψευσε κατηγορηματικά την οποιαδήποτε εμπλοκή του Προεδρικού.

«Εάν κάποιος πιστεύει κάποιος ότι το Προεδρικό είχε διαδραματίσει οποιοδήποτε ρόλο στα εσωκομματικά του ΔΗΚΟ τότε το μόνο που θα πρέπει να πω είναι ότι δεν έχει πολιτική ωριμότητα αυτός που το σκέφτεται. Αν συμβαίνουν κάποια πράγματα σε ένα κόμμα, σήμερα είναι το ΔΗΚΟ, αύριο μπορεί να είναι άλλο κόμμα, σίγουρα το προεδρικό σε αυτές τις κομματικές εξελίξεις», είπε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ ALPHA