Σε αυτοπεριορισμό παραμένει ο ΥΠΑΜ - Αρνητικά τα τεστ σε στελέχη της Εθνικής Φρουράς

Σε αυτοπεριορισμό παραμένει ο ΥΠΑΜ - Αρνητικά τα τεστ σε στελέχη της Εθνικής Φρουράς

Αρνητικά είναι τα αποτελέσματα των τεστ της κυπριακής αποστολής – στενές επαφές, του θετικού μέλους της αντιπροσωπείας του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας που επισκέφθηκε την περασμένη βδομάδα την χώρα μας και είχε συναντηθεί με στελέχη της Εθνικής Φρουράς.

Υπενθυμίζεται ότι περίπου 10 μέλη της Εθνικής Φρουράς που παραβρέθηκαν σε συνάντηση με την αντιπροσωπεία του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, τελούν υπό καθεστώς αυτοπεριορισμού, καθώς ένα μέλος της Ελληνικής αποστολής εντοπίστηκε θετικό στον κορωνοϊό.

Επίσης, θετικός στον ιό εντοπίστηκε και ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Δημόκριτος Ζερβάκης, μετά από τεστ στο οποίο υποβλήθηκε.

Την ίδια ώρα σε καραντίνα παραμένει και ο Υπουργός Άμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης, το πρώτο τεστ του οποίου ήταν αρνητικό, ενώ αναμένεται να υποβληθεί και σε δεύτερη εξέταση.

Όπως ανέφερε αρμόδια πηγή του ΥΠΑΜ στη Cyprus Times, όλα τα μέλη της αποστολής θα παραμείνουν σε αυτοπεριορισμό για 14 ημέρες και ακολουθούνται όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες βάση πρωτοκόλλων από τη πρώτη στιγμή.