Βουλευτικές Εκλογές: Η αποχή θα καθορίζει τα ποσοστά του ΔΗΣΥ - Λεπτομέρειες για τις διεργασίες

Βουλευτικές Εκλογές: Η αποχή θα καθορίζει τα ποσοστά του ΔΗΣΥ - Λεπτομέρειες για τις διεργασίες

Μεγάλο ζητούμενο για όλα τα κόμματα στις βουλευτικές εκλογές της 22ας Μαΐου, παραμένει το ποσοστό της αποχής. Όπως συναφώς πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, όλοι οι σχηματισμοί που διεκδικούν έδρα στη νέα Βουλή, θεωρούν ότι το τελικό τους ποσοστό συναρτάται, εν πολλοίς, από τον αριθμό των εκλογέων που θα προσέλθουν στις κάλπες.

Ενδεικτική, μάλιστα, ήταν η θέση υψηλόβαθμου στελέχους του ΔΗΣΥ, το οποίο μας επισήμανε ότι άλλο θα είναι το ποσοστό του κόμματος με αποχή πέριξ του 25% και άλλο με αποχή πέριξ του 40%.

Όσον αφορά τις προεκλογικές διεργασίες στο Συναγερμό, μα ανέφερε ότι ο μηχανισμός θα δραστηριοποιηθεί πλήρως μετά τις 3 Μαΐου που θα επιστρέψουν όλοι από τις διακοπές του Πάσχα. Ενδεικτικά σημείωσε ότι μετά την πιο πάνω ημερομηνία, θα δραστηριοποιηθούν όλα τα άτομα τα οποία εξελέγησαν σε οποιοδήποτε αξίωμα με την σημαία του ΔΗΣΥ, ή έχουν στηριχτεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο από το κόμμα.

Σε αυτούς περιλαμβάνονται Δήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Κοινοτάρχες, ακόμα και πρώην Βουλευτές. Όλοι αυτοί, μας εξήγησε, θεωρείται ότι θα συμβάλουν στην ενίσχυση της προεκλογικής εκστρατείας.