Βουλευτικές Εκλογές: ΑΚΕΛ ΠΑΦΟΥ- Εμπλοκή της κυβέρνησης Αναστασιάδη στην προεκλογική εκστρατεία

Βουλευτικές Εκλογές: ΑΚΕΛ ΠΑΦΟΥ- Εμπλοκή της κυβέρνησης Αναστασιάδη στην προεκλογική εκστρατεία

Σε ανακοίνωση τύπου το ΑΚΕΛ Πάφου κατηγορεί την κυβέρνηση Αναστασιάδη για εμπλοκή στην προεκλογική εκστρατεία.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση τύπου

Επιβεβαιώνονται δυστυχώς οι καταγγελίες του κόμματος μας για εμπλοκή της κυβέρνησης Ν. Αναστασιάδη στην προεκλογική εκστρατεία των βουλευτικών εκλογών.

Η Κυβέρνηση της απραξίας θυμήθηκε να εγκαινιάσει το σχολικό συγκρότημα στην προσφυγική συνοικία του Μουττάλου εννιά μόλις μέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές.

Το Ε’ Νηπιαγωγείο και Δημοτικό του Μουττάλου κτίστηκε εκ βάθρων μέτα από ενέργειες της κυβέρνησης Δ. Χριστόφια και επί υπουργίας Α. Δημητρίου.

Την ώρα που η παρούσα νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση της λιτότητας έκλεισε δύο σχολεία στην Πάφο, με θράσος χιλίων πιθήκων οικειοποιούνται το συγκεκριμένο έργο για να παρουσιάσουν στην κοινή γνώμη ότι δήθεν προώθουν έργα. Ουδέν αναληθέστερον.

Αντί ο πρόεδρος και οι συμβουλάτορες του να ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματα του λαού μας (ανεργία, χαμηλοί μισθοί, συντάξεις, κοινωνικός αποκλεισμός, υποαπασχόληση κτλ.) ασχολούνται με προεκλογικές φιέστες.

Σας μάθαμε καλά. Τίποτε δεν μπορεί να ελπίζει ο λαός και ιδιαίτερα οι Παφίτες από εσάς. Κύριοι κυβερνώντες, σας ενημερώνουμε ότι στην Πάφο λειτουργεί εδώ και μερικά χρόνια ακόμα ένα δημοτικό σχολείο που δεν έχει εγκαινιαστεί. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν.