Ποιοι «αστέρες» της κυπριακής τηλεόρασης μπήκαν στη Βουλή; Ποιοι «πάτωσαν»;

Ποιοι «αστέρες» της κυπριακής τηλεόρασης μπήκαν στη Βουλή; Ποιοι «πάτωσαν»;

Αρκετοί ήταν οι «αστέρες» της Κυπριακής τηλεόρασης που συμμετείχαν ως υποψήφιοι στις Βουλευτικές Εκλογές.

Γνωστοί δημοσιογράφοι αλλά και ηθοποιοί, κόσμησαν με την παρουσία τους τα ψηφοδέλτια σχεδόν όλων των κομμάτων. Ας δούμε ποιοι ήταν και τι κατάφεραν.

Αναμφίβολα οι μεγάλοι νικητές της χθεσινής αναμέτρησης ήταν οι γνωστοί δημοσιογράφοι Παύλος Μυλωνάς και Νίκος Κέττηρος. O πρώτος στην Επαρχία Λεμεσού και ο δεύτερος στην Επαρχία Αμμοχώστου κατάφεραν να εκλεγούν με άνεση.

Πολύ κοντά στην εκλογή τους, έφτασαν δύο πανέμορφες κυρίες, αμφότερες υποψήφιες του ΔΗΣΥ στη Λεμεσό. Ο λόγος για τη γνωστή δημοσιογράφο Ελίτα Μιχαηλίδου και την παραολυμπιονίκη Καρολίνα Πελενδρίτου. Αν και εξασφάλισαν αρκετές χιλιάδες ψήφους δεν κατάφεραν να εκλεγούν τελικά.

Άλλος ένας αγαπημένος δημοσιογράφος έφτασε πολύ κοντά στην εκλογή του στη Βουλή. Ο λόγος για το Δημήτρη Σούγλη, υποψήφιος του ΔΗΚΟ στην Επαρχία Αμμοχώστου, που αν και έλαβε 1386 ψήφους, δεν κατάφερε να εκλεγεί.

Τέλος έχουμε και τους ηθοποιούς οι οποίοι έδωσαν τη δική τους μάχη. Πρώτος και καλύτερος ο αγαπημένος Ηρακλής Γιωργαλλής, υποψήφιος με το ΔΗΚΟ, ο οποίος έλαβε 690 ψήφους και φυσικά δεν εξελέγη. Την ίδια τύχη είχε και ο Κώστας Βήχας, που αν και έλαβε 1055 ψήφους, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει θέση στη Βουλή.