Πρεμιέρα την Τετάρτη στα πρωταθλήματα Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών Β’ Κατηγορίας

Πρεμιέρα την Τετάρτη στα πρωταθλήματα Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών Β’ Κατηγορίας

Αρχίζουν αύριο τα πρωταθλήματα Β' Κατηγορίας Πετοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών με τους αγώνες των Ανδρών να διεξάγονται σε τρεις δόσεις, Τετάρτη, Πέμπτη και Δευτέρα. Η καινοτομία στο πρωτάθλημα θα είναι η συμμετοχή εκτός συναγωνισμού της Εθνικής Ενόπλων ώστε να προετοιμαστεί για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχει το 2016.

 

Tην Τετάρτη στις 19:30 στο γήπεδο Παραλιμνίου η Ε.Ν. Παραλιμνίου θα αντιμετωπίσει στο τοπικό ντέρμπι την Ολυμπιάδα Φρενάρους. Την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου επίσης στις 19:30 στο Γυμνάσιο Ακροπόλεως η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως θα τα αντιμετωπίσει τον Α. Ο Διόνυσο και η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου στις 19:30 στο Γήπεδο της Εκάλης στη Λεμεσό, όπου ο Αρης θα παίξει με την Εθνική Ενόπλων.

Στο πρωτάθλημα Γυναικών, την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου θα γίνουν οι εξής αγώνες: Εθνικός Λατσιών – Ανόρθωσις Πετόσφαιρα (Γυμν. Λατσιών), Πανιδαλιακός – Μαραθώνας (Γυμνάσιο Ιδαλίου), Αναγέννηση Δερύνειας – Παφιακός (Γήπεδο Δερύνειας) και Πανεπιστήμιο Κύπρου – Ροτσίδης Μάμμαρι (Γήπεδο Πανεπιστημίου). Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 19:30.