Με λουκέτο απειλείται ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου

Με λουκέτο απειλείται ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου

Μια από τις σημαντικότερες αθλητικές ομάδες της πόλης της Πάφου, η ομάδα ανδρών υδατοσφαίρισης (water polo) του Ναυτικού Ομίλου Πάφου, πρωταθλήτρια Κύπρου 2014 και 2015, βρίσκεται κοντά στο φάσμα της διάλυσης.

Αιτία, σύμφωνα με πληροφορίες μας η άρνηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου με πρόεδρο τον κο Στέλιο Νικολάου, φαρμακοποιό του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, να καλύψει τα έξοδα συμμετοχής στους 12 άνδρες αθλητές της ομάδας, τα οποία ανέρχονται σε 40 ευρώ το άτομο.

Αποτέλεσμα οι άνδρες αθλητές της ομάδας να αρνούνται να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημά καθώς θεωρούν ότι με την απόφασή του αυτή το Διοικητικό Συμβούλιο επιδεικνύει έλλειψή σεβασμού και μη ανταπόκριση στην προσπάθεια των υδατοσφαιριστών του Ν.Ο.Π που τα τελευταία 12 χρόνια πήραν την ομάδα από ουραγό Όμιλο σε πρωταθλητή Κύπρου σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Φίλοι της ομάδας μιλώντας στην ιστοσελίδα μας έκαναν έκκληση προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο.Π. να αναθεωρήσει την απόφαση του δίνοντας τη δυνατότητα στους υδατοσφαιριστές της Πάφου και στον προπονητή τους Κλείτο Σωτηριάδη να ξανακάνει την επαρχία τους υπερήφανη.