Το πρώτο σου Legion Run: Τι να περιμένεις και τι να μην περιμένεις

Το πρώτο σου Legion Run: Τι να περιμένεις και τι να μην περιμένεις

Αναρωτιέσαι πώς θα είναι το Legion Run για σένα; Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ:

Τεράστια κύματα. Ομάδες των 150-170 ατόμων αρχίζουν κάθε 15 λεπτά. Θα πρέπει να έρθεις τουλάχιστον μία ώρα πριν από την προγραμματισμένη ώρα του κύματός σου. Θα χρειαστεί χρόνος για να σταθμεύσεις, να εγγραφείς και να κάνεις προθέρμανση πριν την εκκίνηση. Μπορεί να έχεις λίγο χρόνο ελεύθερο μέχρι την ώρα της εκκίνησης, αλλά αυτό είναι μια ευκαιρία για να διαλέξεις τη γραμμή που θα ξεκινήσεις, να αναπτύξεις μια στρατηγική και εμψυχώσεις τον εαυτό σου. Φόβος για τα ύψη; Κλειστοφοβία; Δεν σου αρέσει να λερώνεσαι; Καθάρισε το κεφάλι σου από τις αρνητικές σκέψεις και άφησε τα όλα στο πάρκινγκ! YOU ARE LEGION!

Μια προκλητική διαδρομή. Ναι, θα είναι δύσκολο, αλλά έχει σχεδιαστεί για το 95-99% εμάς των θνητών. Φέτος θα υπάρχουν πάνω από 20 εμπόδια από λάσπη, πάγο και συρματοπλέγματα και δεν θα πας πολύ μακριά πριν να αρχίσεις να κτυπάς πάνω στο ένα εμπόδιο μετά το άλλο. Ο μέσος χρόνος τερματισμού είναι 1,5 ώρα. Ωστόσο, θα πρέπει να λάβεις υπόψη ότι η ομάδα πηγαίνει τόσο γρήγορα όσο το πιο αργό της μέλος.

Να δώσεις και να πάρεις βοήθεια. Αν δείς ένα τεντωμένο χέρι να ζητά ή να προσφέρει βοήθεια, άρπαξε το! Το Legion Run είναι ένα φοβερό μέρος για να δουλέψεις πάνω στο κάρμα σου.

Εγκαταστάσεις. Ναι, θα υπάρχουν ντους, τουαλέτες, χώρο φύλαξης τσαντών και πολλοί σταθμοί νερού κατά μήκος της διαδρομής.

Να ξαναζήσεις κάποιες από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές από την παιδική σου ηλικία. Θα πρέπει να περιμένεις ότι θα τρέξεις, θα πηδήξεις, θα αιωρηθείς, θα κάνεις έρπη, θα λερωθείς, θα παίξεις και θα διασκεδάσεις !!

ΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ:

Εγκαταστάσεις 5 αστέρων. Το πιο πιθανό είναι ότι θα κάνεις ντους με ένα λάστιχο κήπου εξοπλισμένο με ένα ψεκαστήρα. Επιπλέον οι τουαλέτες δεν είναι τοποθετημένες κατά μήκος της διαδρομής. Θα πρέπει να κάνεις αυτό που σε έμαθε η μάνα σου και να πάεις για ανάγκη σου πριν ξεκινήσεις τη διαδρομή.

Καθαρό νερό στα εμπόδια. Θα μπείς μέσα σε χαντάκια γεμάτα λασπωμένο νερό. Μην το πιεις.

Πλακόστρωτο και ζωγραφισμένο χώρο στάθμευσης. Αυτή είναι μια υπαίθρια εκδήλωση, όχι ένα κλειστό γήπεδο. Το πιο πιθανό είναι ότι θα σταθμέυσηε μέσα σε ένα χωράφι. Γι’ αυτό άφησε τη Ferrari στο σπίτι.

Κάποιος να φυλάει τα πράγματά σου. Σίγουρα, θα υπάρχει χώρος για χαμένα αντικείμενα, αλλά αν σου βγήκαν τα Ray Ban σου σε ένα από τα χαντάκια ... απλά δέξου το ... τα έχεις χάσει.

Ένας προσωπικός Legion Run φωτογράφος. Μην περιμένεις τους διοργανωτές να σου βγάλουν φωτογραφίες! Γι’ αυτό έχεις τους φίλους και την οικογένειά σου. Οι θεατές εισέρχονται δωρεάν, γι’ αυτό δεν υπάρχουν δικαιολογίες - να τους φέρεις μαζί σου. Να είσαι σίγουρος ότι θα πέρασεις υπέροχα! Woohoo!