5 λόγοι για να μην χάσεις το Legion Run αυτή την άνοιξη

5 λόγοι για να μην χάσεις το Legion Run αυτή την άνοιξη

Επίσημη Ανακοίνωση: η τρίτη έκδοση του Legion Run Κύπρος θα λάβει χώρα στις 2 Απριλίου στα Λατομεία Λατούρος, Δάλι, Λευκωσία.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι το περιμέναμε από την εκδήλωση του προηγούμενου χρόνου, όταν, μαζί με χιλιάδες άλλους οπαδούς του Legion Run, τρέξαμε, πηδήξαμε και συρθήκαμε πάνω σε ανώμαλο έδαφος, βυθιστήκαμε μέσα σε τόνους παγωμένο νερό και παίξαμε όπως τα παιδιά μέσα στη λάσπη. Με άλλα λόγια – το διασκεδάσαμε.
Για εκείνους που δεν έλαβαν μέρος πέρσι: Το Legion Run είναι πολύ περισσότερο από μια διαδρομή 5 χιλιομέτρων με εμπόδια. Είναι μια επική περιπέτεια.

Πιο κάτω αναφέρουμε 5 πολύ καλούς λόγους για να λάβεις μέρος στο Legion Run Κύπρος αυτή την Άνοιξη:

Οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετάσχει. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είναι άνω των 16 ετών και έτοιμος να αφήσει την άνεσή του καναπέ του για μια ημέρα. Οι ανήλικοι θα πρέπει να παρουσιάσουν ένα επιπλέον έντυπο, τη ρήτρα αποκλεισμού ευθύνης υπογραμμένη από τους γονείς τους (μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ).
Το να είσαι σε φόρμα βοηθά, αλλά δεν είναι απαραίτητο. Κανένα από τα εμπόδια δεν είναι υποχρεωτικό. Εάν δεν θέλεις να κάνεις ένα συγκεκριμένο εμπόδιο, απλά προχωρείς στο επόμενο. Τόσο απλά.

Μια πρόκληση για το σώμα και το μυαλό. Αυτή είναι η ουσία του Legion Run. Το να βγείς από τη ρουτίνα και την ασφάλεια της καθημερινότητάς σου, να αντιμετωπίσεις τους εσωτερικούς δαίμονες σου και να ανακαλύψεις ότι είσαι ικανός να αντιμετωπίσεις πολύ περισσότερες προκλήσεις απ’ όσες μπορούσες να φανταστείς. Το Legion Run δεν είναι αγώνας και κανείς δεν θα σε χρονομετρήσει. Ο μόνος σου ανταγωνιστής είναι ο εαυτός σου.

Μοναδικό αίσθημα συντροφικότητας. Το Legion Run έχει σχεδιαστεί, έτσι ώστε να μπορείς να βοηθήσεις και να βοηθηθείς. Δεν έχει σημασία αν συμμετέχεις ως άτομο ή ως μέρος μιας ομάδας, πάντα μπορείς να υπολογίζεις σε ένα χέρι βοήθειας. Τα συναισθήματα στη γραμμή τερματισμού είναι ωμά, ακατέργαστα και ως εκ τούτου αξέχαστα.

Πραγματική εμπειρία εκτός του ηλεκτρονικού ιστού. Πραγματικά, πότε ήταν η τελευταία φορά που είχες διασκεδάσει με τους φίλους σου για ώρες, χωρίς να ελέγξεις το κινητό σου; Το Legion Run σου αφήνει μερικές γρατσουνιές, λάσπη σε μέρη όπου δεν θα πρέπει να είναι, αλλά και με την ικανοποίηση ότι έχεις βιώσει κάτι πραγματικό.

Ολοκαίνουρια εμπόδια. Είναι σαφές: Το Legion Run αγαπά την Κύπρο. Έχοντας δημιουργηθεί πριν από τρία χρόνια στη Λάρνακα, αυτή η εκδήλωση ομαδικής διαδρομής επέλεξε την Κύπρο για την πρεμιέρα των νέων φανταστικών εμποδίων που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στα ακόλουθα:

Nox Arca - πολυεπίπεδες σκοτεινές, ζεστές και στενές σήραγγες με μία μόνο διέξοδο

FENESTRA - τοίχοι με παράθυρα μέσα από τα οποία πρέπει να περάσεις

Oculus – ανέβασμα σε ένα σχοινί 5 μέτρων που καταλήγει σε μια σχεδόν κάθετη σκάλα, και μετά θα πρέπει να γλιστρήσεις 5 μέτρα κάτω με ένα πόλο πυροσβέστη μέσα σε ένα λάκκο γεμάτο με λάσπη και κρύο νερό.

Optimus - μια συναρπαστική 4 σε 1 πρόκληση που συνεπάγεται ψηλούς τοίχους, σωλήνες δεμένες με αλυσίδες και κινούμενες σκάλες.

Οι πωλήσεις των εισιτηρίων για το Legion Run Κύπρος είναι ανοικτές και έχεις ακόμα την ευκαιρία να το αγοράσεις σε προνομιακή τιμή πριν από τις 4 Μαρτίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα Legion Run και τη σελίδα του Legion Run Κύπρος στο Facebook.