Τι να φορέσω σε ένα Legion Run Event

Τι να φορέσω σε ένα Legion Run Event

Μέρος 1: Ενδυμασία

Μερικές συμβουλές για τα ρούχα που μπορείς να φορέσεις έτσι ώστε η εμπειρία σου στο Legion Run να είναι ακόμα πιο φοβερή.

Να αποφύγεις τα βαμβακερά! Αυτός είναι ο πρώτος κανόνας. Κανόνας νούμερο 1. Numero uno. Αλλά είναι τόσο μαλακό και βιολογικό. Αχ ... ναι. Κατακρατεί νερό στο 95% του βάρους του και αισθάνεται κάποιος σαν να κρέμεται μια υγρή κουβέρτα από το λαιμό του. Τα χακί Gap κοντά παντελονάκια με όλες εκείνες τις ωραίες τσέπες που σε κάνουν να μοιάζεις με τον καπετάνιο Safari θα τα νιώθεις σαν να κρέμεται ένα βάρος 10 κιλών από τη μέση σου. Εσώρουχα? Δες τον κανόνας 1. Το ίδιο ισχύει και για τις κάλτσες που σου αγόρασε η γιαγιάς σου για τα Χριστούγεννα.

Διάλεξε συνθετικά ρούχα που δεν κατακρατούν νερό. Τα περισσότερα αθλητικά ρούχα εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία. Είναι σημαντικό να φορείς ρούχα που εφαρμόζουν πάνω στο σώμα. Αυτό θα σε αποτρέψει από το να πιαστείς στα εμπόδια και μειώνει τον κίνδυνο του να σκαλώσεις κάπου. Μια καλή επιλογή είναι αυτό που είναι γνωστό ως ρούχα συμπίεσης. Συνήθως φοριούνται κάτω από άλλα ρούχα ή εξοπλισμό και είναι άνετα και συμμαζεμένα - για να αποφεύγουν τη λάσπη, τα κλαδιά και τα χόρτα από το να πηγαίνουν σε σημεία του σώματος που δεν πρέπει. Επιπρόσθετα, απωθούν το νερό και είναι άνετα και ελαφριά.

Έλεγξε τη θερμοκρασία. Ακόμα κι αν είναι ζέστη, μπορεί να υπάρχουν χρονικά διαστήματα κατά τα οποία θα στέκεσαι περιμένοντας τη σειρά σου σε ένα εμπόδιο ενώ είσαι βρεγμένος μούσκεμα. Είναι αλήθεια ότι θα ιδρώσεις πολύ και θα κουραστείς κάνοντας τη διαδρομή αλλά αν είσαι επιρρεπής στο κρύο είναι καλύτερα να φορέσεις μια έξτρα στρώση ρούχων.
Προφανές, αλλά πολύ συχνά αυτή η συμβουλή αγνοείται. Φέρε μαζί σου έξτρα ρούχα για να αλλάξεις. Εκτός κι αν ήρθες με το τρακτέρ σου, θα χρειαστεί να αλλάξεις τα ρούχα ... και παπούτσια σου. Αυτό γίνεται καλύτερα μετά από ένα ντους. Ναι, θα ήταν καλό να φέρεις και μια πετσέτα.

Κρατήσαμε την καλύτερη συμβουλή τελευταία ! Φέρε μαζί σου και ένα ζευγάρι σακούλες σκουπιδιών για να φυλάξεις όλα τα ιδρωμένα, λασπώδη, βρεγμένα ρούχα σου. Βάλε διπλή σακούλα για να αποφύγεις την πιθανότητα διαρροής.

Προσεχώς: περισσότερες συμβουλές σχετικά με παπούτσια και αξεσουάρ.