Προσοχή! Ανακοίνωση Αστυνομίας για το ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια – Δείτε πόσοι μπορούν να πάνε!

Προσοχή! Ανακοίνωση Αστυνομίας για το ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια – Δείτε πόσοι μπορούν να πάνε!

Η Αστυνομία στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο που θα παρευρεθεί αύριο Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου, 2016 και ώρα 20:00, στον αγώνα ποδοσφαίρου σάλας (FUTSAL), μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΡΑΤ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.

Για την καλύτερη και ασφαλέστερη διεξαγωγή του αγώνα, έχουν συμφωνηθεί μεταξύ των εμπλεκόμενων μελών τα πιο κάτω μέτρα:

Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ θα παραλάβει 300 εισιτήρια και η ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αραράτ 30 προσκλήσεις, τα οποία θα ισχύουν μόνο για την κερκίδα που αναγράφεται στο εισιτήριο ή την πρόσκληση.

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν τις Βόρειες Κερκίδες του Σταδίου. Μέρος της Νότιας Κερκίδας θα χρησιμοποιηθεί για τους επίσημους προσκεκλημένους του ΑΠΟΕΛ.

Οι προσκεκλημένοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα καταλάβουν το πάνω μέρος των Νότιων Κερκίδων (κάτω από την είσοδο της εξωτερικής σκάλας), απ΄ όπου και θα εισέλθουν.

Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια για τους φίλαθλους του ΑΠΟΕΛ μόνον.

Για την αγορά εισιτηρίου, οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων θα πρέπει να παρουσιάζουν την πολιτική τους ταυτότητα/διαβατήριο. Επί του εισιτηρίου, οφείλουν οι ίδιοι, με δική τους ευθύνη, να αναγράφουν τον αριθμό της πολιτικής τους ταυτότητας, την οποία θα πρέπει να επιδεικνύουν ταυτόχρονα με το εισιτήριο κατά την είσοδο τους στο Στάδιο, προκειμένου να τους επιτραπεί η είσοδος. ΔΕΝ θα επιτραπεί σε οποιοδήποτε πρόσωπο η είσοδος στο Στάδιο, το οποίο δεν κατέχει πολιτική ταυτότητα και εισιτήριο στο οποίο να αναγράφεται ο αριθμός Δ.Τ. του.

Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα, για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας να προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα. Οι είσοδοι θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 19:00.

Επιπρόσθετα, γνωστοποιείται ότι απαγορεύεται η μεταφορά εντός του Σταδίου προστατευτικών κρανών μοτοσικλετών. Ως εκ τούτου, εναπόκειται στον κάθε φίλαθλο να αναλάβει από μόνος του την ασφάλεια του κράνους του σε χώρο εκτός του Σταδίου.

Όσον αφορά τη στάθμευση οχημάτων επί των πεζοδρομίων, στα ερείσματα του δρόμου και σε σημεία όπου θα εμποδίζεται η ελεύθερη και ασφαλής διακίνηση των οχημάτων στους γύρω δρόμους του Σταδίου, αυτή απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Τέλος, επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στην περιοχή του ΛΕΥΚΟΘΕΟΥ για την παροχή τροχαίων διευκολύνσεων κατά την άφιξη και αναχώρηση των φιλάθλων, σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη.