Ομονοιάτες ΠΡΟΣΟΧΗ! Πρέπει να πάτε γήπεδο αλλιώς... πρόστιμο – Δείτε γιατί!

Ομονοιάτες ΠΡΟΣΟΧΗ! Πρέπει να πάτε γήπεδο αλλιώς... πρόστιμο – Δείτε γιατί!

Κάλεσμα σε όλους τους Ομονοιάτες για να πάνε γήπεδο έκανε η Θύρα 9.

Η Θύρα 9 με ανακοίνωση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάλεσε τους φίλους της Ομόνοιας να στηρίξουν την προσπάθεια της πετοσφαιρικής Ομόνοιας για τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.

Βάσει των κανονισμών της CEV, θα επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο στην Ομόνοια, εάν διαθέσει λιγότερα από 1000 εισιτήρια για τον αγώνα αυτό.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9 περήφανε πράσινε λαέ,

Δεν θα ασχοληθούμε με τίποτα άλλο παρά μόνο με το Ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πετοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ την ερχόμενη Τετάρτη η ώρα 19.00 στο Ελευθέρια. Οτιδήποτε έχετε κανονίσει όποιο και αν είναι το πρόγραμμα σας, ακυρώστε τα πάντα.

Όπως έγινε γνωστό αν η ομάδα μας δεν έχει 1000 άτομα στις κερκίδες του Ελευθέρια την Τετάρτη θα τιμωρηθεί με πρόστιμο. Σε καμιά περίπτωση ο πράσινος λαός δεν πρέπει να αφήσει να συμβεί κάτι τόσο ντροπιαστικό.

Τα καραβάνια των ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΩΝ θα ξεκινήσουν από παντού από όλες τις πόλεις, όλα τα χωριά και όλες τις περιοχές της Κύπρου. Ταυτόχρονα καλούμε και τον τελευταίο ΟΜΟΝΟΙΑτη να παρατήσει τα πάντα και να έρθει να στηρίξει τους λεβέντες που τόσο περήφανους μας έκαναν στα πέτρινα χρόνια που περνάμε.

Στο γήπεδο θα έχουμε στήσει την δική μας γιορτή, σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ να πανηγυρίσουμε την πολυπόθητη νίκη μέσα σε ένα κατάμεστο Ελευθέρια.

ΑΠΟΥΣΙΑ = ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ