Ολυμπιακός: Οι επικές ατάκες Κόκκαλη (video)

Ολυμπιακός: Οι επικές ατάκες Κόκκαλη (video)

Δύο επικές ατάκες... πέταξε ο Σωκράτης Κόκκαλης κατά την βράβευσή του από τον Δημό Πειραιά για την προσφορά του στον Ολυμπιακό.

Ο πρώην διοικητικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων», έδωσε το «παρών» στην βραδιά που ήταν αφιερωμένη στην ομάδα του Λιμανιού και πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά από τον Δήμο και μόλις πήρε το βραβείο του από τον Γιάννη Μώραλη, θέλησε να πει μερικά πράγματα.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Σωκράτης Κόκκαλης αναφέρθηκε στις αποδοκιμασίες των οπαδών του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, πετώντας δύο επικές ατάκες. Αρχικά, στάθηκε στις αποδοκιμασίες, αναφέροντας: «Θα ήθελα λοιπόν να απευθυνθώ σ’ αυτούς τους φιλάθλους. Να τους ρωτήσω οι κακομοίρηδες οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων, που έχουν να πάρουν τόσα χρόνια πρωτάθλημα, θα έπρεπε να έρχονται με Καλάσνικοφ στα γήπεδα;».

Παράλληλα, ο πρώην μεγαλομέτοχος των «ερυθρόλευκων», μίλησε για το έργο του Βαγγέλη Μαρινάκη, αφήνοντας και... μπηχτές για τον τίτλο: «Είμαι βέβαιος ότι η διαδοχή, ο νέος πρόεδρος ο κ. Μαρινάκης, που συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία τη διοίκηση και την πορεία του Ολυμπιακού, θα έχει περισσότερα πρωταθλήματα, και ελπίζω, αν θέλει κάποια στιγμή, ν’ αφήσει να πάρει κάποιο και κανένας άλλος (γέλια)».

Δείτε το βίντεο.

Πηγή: onsports.gr

Video 1

Οι επικές ατάκες Κόκκαλη