Πρώην παίκτης της ΑΕΚ καταζητείται για ξυλοδαρμό τριών παικτών!

Πρώην παίκτης της ΑΕΚ καταζητείται για ξυλοδαρμό τριών παικτών!

Αδιανόητες καταστάσεις με τον Κατίδη να στέλνει στο νοσοκομείο τρεις ποοσφαιριστές μετά από ξυλοδαρμό σε αγώνα της δεύτερης κατηγορίας του τοπικού Πέλλας.

Απίστευτα πράγματα στη δεύτερη κατηγορία του τοπικού Πέλλας όπου η αστυνομία καταζητεί τον Γιώργο Κατίδη για να περάσει τη διαδικασία του αυτόφωρου. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έστειλε τρεις αντιπάλους του, στο νοσοκομείο μετά από ξυλοδαρμό στο ματς του Αγίου Λουκά με τον Πυρσό Πετριάς.

Στο 58ο λεπτό του αγώνα, σύμφωνα και με το φύλλο αγώνα, μετά από λεκτική διένεξη με αντίπαλο παίκτη, ο Κατίδης φέρεται να του όρμηξε γρονθοκοπώντας τον στο κεφάλι και στο στήθος και ρίχνοντας τον στο έδαφος. Ακολούθως φέρεται να χτύπησε με όλο του το μίσος τον πεσμένο ποδοσφαιριστή (16 ετών παρακαλώ), ενώ τραυμάτισε και δύο ακόμη παίκτες που προσπάθησαν να τον σταματήσουν.

Οι τραυματίες είναι δύο αδέλφια και ένας ξάδελφος και ο αγώνας διακόπηκε. Για ακόμα μία φορά λοιπόν, ο Κατίδης έδειξε πως με το μυαλό που κατέχει (;) δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να κάνει καριέρα και δικαιώνει την ΑΕΚ και όσους τον έθεσαν εκτός Εθνικής ομάδας μετά τον ναζιστικό χαιρετισμό του.

Πηγή: onsports.gr