Εθνική Νέων: Τελικός με Πολωνία

Εθνική Νέων: Τελικός με Πολωνία

Χωρίς να έχει άλλα περιθώρια για απώλεια βαθμών, η Εθνική μας ομάδα των Νέων U-19 αντιμετωπίζει σήμερα στις 14:30 στα Κούκλια την Εθνική Πολωνίας για τη 2η αγωνιστική του 3ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Μετά την ήττα την περασμένη Τετάρτη από το Λουξεμβούργο, η νίκη αποτελεί τη μοναδική επιλογή για την Εθνική Κύπρου, προκειμένου να μείνει ζωντανή στη διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Οι διεθνείς μας αντιλαμβάνονται τη σημασία του σημερινού αγώνα και είναι αποφασισμένοι να δείξουν στον αγωνιστικό χώρο το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο, προκειμένου να διεκδικήσουν τους τρεις βαθμούς.

Η Πολωνία ήρθε στην Κύπρο ως το φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου και ξεκίνησε με νίκη στη διοργάνωση, νικώντας την Τετάρτη με 1-0 τη Βουλγαρία. Το γεγονός αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθεια της ομάδα μας, όμως, από την στιγμή που χάσαμε την Τετάρτη από το Λουξεμβούργο, ο δρόμος προς την επίτευξη του στόχου της πρόκρισης περνά από το σημερινό αγώνα, ο οποίος είναι μιας επιλογής.

Σε αντίθετη περίπτωση, ο αγώνας της 3ης αγωνιστικής με τη Βουλγαρία την ερχόμενη Δευτέρα θα είναι για την ομάδα μας τυπικής διαδικασίας.

Αγωνιστικά προβλήματα στην ομάδα μας δεν υπάρχουν και οι όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Ομοσπονδιακού τεχνικού Ρένου Δημητριάδη.

Στον άλλο σημερινό αγώνα του ομίλου , το Λουξεμβούργο θα παίξει στις 14:30 στο Παφιακό με τη Βουλγαρία.

Πηγή φωτογραφίας: ΚΟΠ