Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Μερκή στον Απόλλωνα

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Μερκή στον Απόλλωνα

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Απόλλωνα έκανε με αφορμή τη λύση της συνεργασίας του με τους γαλάζιους ο διεθνής αμυντικός Γιώργος Μερκής. Η ομάδα της Λεμεσού ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας τους.

Αυτούσιες οι δηλώσεις του:

«Είναι μια πολύ παράξενη ημέρα για μένα. Αποχωρώ από μια ομάδα την οποία υπηρέτησα για 15 χρόνια και έχει αφήσει τοστίγμα της στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Πάλεψα πάρα πολύ σκληρά όλα αυτά τα χρόνια για να υπηρετήσω και νατιμήσω με τον καλύτερο τρόπο τον Απόλλωνα.

Την ομάδα η οποία μου έδωσε την ευκαιρία να αναδειχθώ και να ανδρωθώ ποδοσφαιρικά, και να κάνω τα πρώταεπαγγελματικά μου βήματα. Στο ποδόσφαιρο όμως κάποια πράγματα δεν λειτουργούν πάντοτε με το συναίσθημα. Θεώρησαότι τώρα θα έπρεπε για το καλό της καριέρας μου να αλλάξω περιβάλλον και παραστάσεις.

Κάποιες στιγμές αισθάνεσαι ότι πρέπει να πάρεις μια σημαντική απόφαση η οποία θα σου δώσει νέα κίνητρα και νέες προκλήσεις έτσι ώστε να βελτιωθείς ακόμη περισσότερο. Φεύγω από τον Απόλλωνα σαν φίλος και με τις καλύτερες των αναμνήσεων.

Ευχαριστώ όλο το φίλαθλο κοινό της ομάδας το οποίο με στήριξε από την πρώτη στιγμή της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας, με τα συναισθήματα να είναι αμφίδρομα. Ευχαριστώ επίσης τον πρόεδρο κ.Νίκο Κίρζη, όπως επίσης και όλες της διοικήσεις και τους συνεργάτες που έτυχε να συνεργαστώ όλα αυτά τα χρόνια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς το τεχνικό επιτελείο και τους συμποδοσφαιριστές μου, όπως και όλους τους προπονητές ακαδημιών που μου έδωσαν τα εχέγγυα τα οποία χρειαζόμουν για να προχωρήσω αγωνιστικά»

Με εκτιμηση,
Γιώργος Μερκής

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

H Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή ΓιώργοΜερκή.

Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την πολυετή και σημαντική προσφορά του στην ομάδα μας, και του ευχόμαστε κάθεεπιτυχία τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική του ζωή.