Ανεξάρτητος συνδυασμός και επίσημα στις εκλογές της Ομόνοιας

Ανεξάρτητος συνδυασμός και επίσημα στις εκλογές της Ομόνοιας

Ο Ανεξάρτητος συνδυασμός, σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα δημοσιεύσει το πλάνο εντός των επόμενων ημερών. Διαβάστε ποιος είναι ο επικεφαλής του συνδυασμού.

Ο Ανεξάρτητος συνδυασμός της τάξης του σωματείου της Ομόνοιας είναι και επίσημα γεγονός. Με επικεφαλής τον Μιχάλη Ιορδάνους θα διεκδικήσει την ψήφο των μελών την Ομόνοιας στις επερχόμενες εκλογές του σωματείου.

Διαβάστε αυτούσια την εξαγγελία υποψηφιότητας του ανεξάρτητου συνδυασμού:

«Φίλες και φίλοι, ΟΜΟΝΟΙΑτες και ΟΜΟΝΟΙΑτισσες,

Το Σωματείο μας, λόγω της τραγικής κατάστασης που το οδήγησαν οι αλλεπάλληλοι λανθασμένοι χειρισμοί των τελευταίων χρόνων, περνά αναμφίβολα μια απο τις πιο κρίσιμες και δύσκολες περιόδους της ιστορίας του. Για την ανάσχεση αυτής της κρίσιμης κατάστασης απαιτούνται νέες, αποφασιστικές προτάσεις που μπορούν άμεσα να βάλουν ένα φρένο και ταυτόχρονα να θέσουν νέα θεμέλια για μια σωστή και υπεύθυνη διοίκηση της ομάδας μας.

Σε αυτην την καθόλα κρίσιμη και καθοριστική περίοδο, χρονικά, για το μέλλον του Σωματείου μας, ο κάθε ένας από εμάς και όλοι μαζί, καλούμαστε να διαδραματίσουμε άμεσα το δικό μας σημαντικό ρόλο για ουσιαστική ανασύνταξη που θα οδηγήσει και πάλι το Σωματείο μας στο δρόμο που του αξίζει, στον δρόμο των επιτυχιών.

Για το σκοπό αυτό, αποφασισμένος για την επίτευξη του κοινού μας στόχου, προχωρώ υπευθυνα και ώριμα στην εξαγγελία δημιουργίας συνδυασμού για τις επερχόμενες εκλογές του Σωματείου. Το Σωμαείο μας χρειάζεται μια ισχυρή, νέα διοίκηση που θα εγγυηθεί τα συμφέροντα της ομάδας μας και του λαού της και θα αγωνιστεί γι’ αυτά.

Ο συνδυασμός «ΕΜΠΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑ» θα απαρτίζεται από Τεχνοκράτες μέλη του Σωματείου και θα παραστεί στις επερχόμενες εκλογές με εμπεριστατωμένο πλάνο για τη διοίκηση της αγαπημένης μας ομάδας. Το εν λόγω πλάνο, το οποίο σκοπεύουμε να παρουσιάσουμε άμεσα, θα αποσκοπεί στο να δημιουργηθούν επιτέλους οι απαιτούμενες επαγγελματικές δομές που θα οδηγήσουν στην όσο το δυνατό γρηγορότερη ανασυγκρότηση και αναδόμηση του Σωματείου μας.

Για να στεφθεί με επιτυχία αυτός ο δύσκολος στόχος, κανείς δεν περισσεύει. Η προσπάθεια απαιτεί ΟΜΟΝΟΙΑ, συνεργασία και συντονισμό. Έτσι καλούμε όλους τους φίλους και φίλες του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε αυτή τη προσπάθεια, ανεξάρτητα του αν είναι μέλη η όχι του Σωματείου να πορευτούν μαζί μας.

Παράλληλα, Καλούμε το Δ.Σ. του Σωματείου, να προχωρήσει άμεσα στην εξαγγελία εκλογών για το μήνα Απρίλιο και εν πάση περιπτώσει γρηγορότερα από τις 22 Μαΐου, ημερομηνία για την οποία είναι προγραμματισμένες οι βουλευτικές εκλογές. Με αυτό τον τρόπο θα διασφαλιστεί, ότι όχι μόνο θα δοθεί αρκετός χρόνος στο νέο Δ.Σ. να προχωρήσει σε καλύτερο προγραμματισμό από αυτό των τελευταίων χρόνων, αλλά ταυτόχρονα να περιορίσει στο ελάχιστο φαινόμενα ψιθύρων και προκατάληψης, γύρω από την ανάμιξη πολιτικών κομμάτων στις εκλογές. Οι εκλογές αυτές πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει περιθώρια να συνεχίσει αυτόν τον καταστροφικό δρόμο.

Με αίσθημα ευθύνης έναντι στην ιστορία του Σωματείου και με σεβασμό στο μεγάλο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καλούμε σε συστράτευση όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους του Σωματείου μας για να επαναφέρουμε την Βασίλισσα ΟΜΟΝΟΙΑ στο θρόνο της.

Μιχάλης Ιορδάνους-Επικεφαλής Συνδυασμού «ΕΜΠΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑ»

Mixalis iordanous

Μιχάλης Ιορδάνους

Ο Μιχάλης Ιορδάνους γεννήθηκε το 1980 στη Λευκωσία. Μεγάλωσε στο εξωτερικό όπου και παρέμεινε με την οικογένεια του μέχρι την ηλικία των 14 ετών.Μετά την επιστροφή του στην Κύπρο, φοίτησε στην Αγγλική Σχολή Λευκωσίας. Ακολούθως υπηρέτησε στην Εθνική Φρουρά μεταξύ των ετών 2000-2002.

Σπούδασε "Accounting and Finance" στο University of Kent στην Αγγλία. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του εργάσθηκε στο ελεγκτικό γραφείο "Κυπριανίδης, Νικολάου και Συνεργάτες". Παράλληλα απόκτησε τον τίτλο του εγκεκριμένου λογιστή και είναι μέλος του συνδέσμου εγκεκριμένων λογιστών Αγγλίας και Ουαλίας (ICAEW).

Ακολούθως δημιούργησε τις δικές του επιχειρήσεις με κύριες ασχολίες στον τομέα της διαφήμισης και ανακύκλωσης, με τις οποίες ασχολείται μέχρι σήμερα.»