Απειλές κατά της ζωής τερματοφύλακα του Κυπριακού ποδοσφαίρου: Τι ζητά ο Π.Α.Σ.Π.;

Απειλές κατά της ζωής τερματοφύλακα του Κυπριακού ποδοσφαίρου: Τι ζητά ο Π.Α.Σ.Π.;

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών ζητά διερεύνηση απειλών κατά τερματοφύλακα.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.) καταδικάζει απερίφραστα την απειλή κατά της ζωής του τερματοφύλακα Ματίας Ντεγκρά και καλεί τις αστυνομικές Αρχές της Κύπρου να διερευνήσουν άμεσα την υπόθεση, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλειά του.

Ο 32χρονος τερματοφύλακας της ΑΕΛ, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΣΠ, δέχθηκε τηλεφώνημα λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (23/04) από άγνωστο, ο οποίος τον απείλησε πως αν δεν φύγει άμεσα από την Κύπρο θα κινδυνέψει η σωματική του ακεραιότητα.

Ο Ντεγκρά, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με την πιο χρυσή σελίδα στη σύγχρονη ποδοσφαιρική ιστορία της ΑΕΛ (2011-12), έχει συμβόλαιο συνεργασίας με τους γαλαζοκίτρινους για ακόμη έναν χρόνο.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό κινητοποιήθηκε άμεσα, αναφέρεται. Φρόντισε ώστε η υπόθεση να καταγγελθεί στην Αστυνομία Λεμεσού, ενώ διευθέτησε τη διαμονή του Ντεγκρά και της συντρόφου του σε άλλο σημείο.

“Τέτοιες ενέργειες, γκανγκστερικού τύπου, που αναστατώνουν τους ποδοσφαιριστές και τις οικογένειές τους δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο και ως Σύνδεσμος δεσμευόμαστε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να καταπολεμηθούν,” καταλήγει η ανακοίνωση.