Ανόρθωση: Καταγγελία Μιχαηλίδη και ΚΟΑ στην Αστυνομία

Ανόρθωση: Καταγγελία Μιχαηλίδη και ΚΟΑ στην Αστυνομία

Nέα τροπή στην υπόθεση

Επιστολή από Ανόρθωση στον Αρχηγό της Αστυνομίας.  Ο Σύλλογος της Αμμοχώστου καταγγέλλει τον ΚΟΑ καθώς και τον Πρόεδρο του Οργανισμού Αντρέα Μιχαηλίδη για επηρεασμό του ανακριτικού έργου στην υπόθεση Francis Uzoho.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Η Ανόρθωση σημειώνει πως έγγραφα που σχετίζονται με τις έρευνες για την υπόθεση περιφέρονται σε διάφορους οργανισμούς και πως ήδη τα συγκεκριμένα έγγραφα ή μέρος αυτών ήδη έχουν παρουσιαστεί στην δικαστική της ΚΟΠ κάτι το οποίο είναι αντίθετο με την νομοθεσία.

Η Ανόρθωση ενημερώνει με την επιστολή την αστυνομία πως ο Ανδρέας Μιχαηλίδης μετακίνησε στην Λεμεσό τον φάκελο με τα προσωπικά και ιατρικά δεδομένα του ποδοσφαιριστή Francis Uzoho. Σημειώνεται πως είναι άγνωστο αν έγιναν αλλοιώσεις ή επεξεργασία. Αναφέρεται (η Ανόρθωση) ότι υπάρχουν ισχυρισμοί ότι παράγοντες του Απόλλωνα κατείχαν κάποια από αυτά κατά την καταγγελία τους στην αστυνομία τα οποία εξασφάλισαν με παράνομο τρόπο χωρίς συγκατάθεση και κατά παράβαση του Γενικού Κανονισμού Προσωπικών Δεδομένων.

Διαβάστε επίσης: ΚΟΑ: Συνεδριάζει έκτακτα και αποφασίζει για Ουζόχο

Η Ανόρθωση στην επιστολή της σημειώνει ακόμη ότι ο Ανδρέας Μιχαηλίδης με δηλώσεις του στα ΜΜΕ έχει έμμεσα παρέμβει στο ανακριτικό έργο και τις αστυνομικές έρευνες.

Διαβάστε επίσης: Επίθεση σε Μιχαηλίδη-Στυλιανού από Ανόρθωση: "Είστε πολύ μικροί/Ντροπή σας!" (φώτος)

Καταλήγοντας ζητάει όπως εξασφαλιστεί ότι ο σύλλογος και ο ποδοσφαιριστής θα τύχουν σωστής και δίκαιης αντιμετώπισης χωρίς να καταπατούνται δικαιώματα τους.