Τι συμβαίνει στο ΑΠΟΕΛ με Ενσούε; Ξαφνικά τον έβγαλαν εκτός ομάδας…

Τι συμβαίνει στο ΑΠΟΕΛ με Ενσούε; Ξαφνικά τον έβγαλαν εκτός ομάδας…

Τι λέει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής

Πρόβλημα στο ΑΠΟΕΛ με τον Εμίλιο Ενσούε. Ο πλάγιος αμυντικός των πρωταθλητών υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για το μέλλον του στον Αρχάγγελο.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΑΠΟΕΛ, ενημερώνει ότι διεξάγεται εσωτερική πειθαρχική έρευνα για το θέμα που προέκυψε με τον Ενσούε και μέχρι την ολοκλήρωσή της ο παίκτης θα είναι εκτός ομάδας.
Η ανακοίνωση

"Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι διεξάγεται εσωτερική πειθαρχική έρευνα που αφορά στον ποδοσφαιριστή Emilio Nsue.

Μέχρι την ολοκλήρωση της και σύμφωνα με σχετικό όρο στο συμβόλαιο, ο ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται εκτός ομάδας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα".

Μετά την εξέλιξη που προέκυψε στο ΑΠΟΕΛ με το πειθαρχικό παράπτωμα του Εμίλιο Ενσούε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μέσω των social media στέλνει το μήνυμα του προς τον κόσμο των "γαλαζοκιτρίνων".

Αναλυτικά τι γράφει ο Αφρικανός:

"Σας ευχαριστώ όλους φίλοι του ΑΠΟΕΛ για την υποστήριξη. Παίρνω πολλά μηνύματα και το εκτιμώ πολύ. Πιστεύω δικαιούστε μια εξήγηση, για την ώρα δεν μπορώ να σας δώσω τις λεπτομέρειες όμως σας υπόσχομαι ότι θα μάθετε την αλήθεια πολύ σύντομα, και όχι ότι γράφεται (ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ). Βαρέθηκα αυτές τις μ....ς που γίνονται πάντα. Κάποτε σιωπούσα για να αποφύγω τα προβλήματα όμως αυτή τη φορά δεν υπάρχει περίπτωση. Αυτή τη φορά πάει πολύ! Είναι μια θλιμμένη μέρα για εμένα αυτό που έγινε γιατί το μόνο που θέλω είναι να παίζω ποδόσφαιρο και να βοηθάω την ομάδα. Αγαπώ αυτή την ομάδα και σας σέβομαι πάρα πολύ. Σας εύχομαι τα καλύτερα αυτό το σημαντικό Σαββατοκύριακο (Είμαι διαθέσιμος να παίξω όμως δεν μου επιτρέπεται να παίξω, όπως την περασμένη βδομάδα…) Μόνο ΑΠΟΕΛ."
Αυτά υποστηρίζει ο 29χρονος ποδοσφαιριστής όμως φαίνεται πως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Αναμένεται σύντομα τοποθέτηση του επίσημου ΑΠΟΕΛ για το θέμα του Ενσούε.