ΝΤΟΛ: "Πριν δύο βδομάδες ήμουν διακοπές, αφήστε μας να ονειρευτούμε"

ΝΤΟΛ: "Πριν δύο βδομάδες ήμουν διακοπές, αφήστε μας να ονειρευτούμε"

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΠΟΕΛ ενόψει Άγιαξ

Ολοκληρώθηκε η διάσκεψη τύπου του προπονητή του ΑΠΟΕΛ Tόμας Ντολ για τον αγώνα με τον Άγιαξ. Το www.kerkida.net ήταν στην αίθουσα διασκέψεων του ΓΣΠ. Διαβάστε όσα είπε ο Τόμας Ντολ. 
 
Τον λόγο πήρε πρώτος ο Ούρος Μάτιτς από την πλευρά των ποδοσφαιριστών.
 
 
“Δεν είμαστε το φαβορί. Έπαιξαν φοβερό ποδόσφαιρο και φέτος και πέρυσι. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Είναι σημαντικό ότι είχαμε μια βδομάδα να προετοιμαστούμε. Όλα μπορούν να γίνουν στο ποδόσφαιρο. Με την Καραμπάχ είχαμε περισσότερη πίεση. Θέλουμε να δείξουμε ότι έχουμε καλούς παίκτες.”
 
Αν είναι ο στόχος η νίκη και πως θα γίνει: “Πρέπει να αμυνθούμε καλά. Γνωρίζουμε τον Άγιαξ. Η ομαδική δουλειά είναι σημαντική. Αν ανοικτούμε θα έχουμε πρόβλημα. Όλοι θα απολαύσουν αυτό το ματς. Προετοιμαζόμαστε πάντα για την νίκη, ακόμα και στις προπονήσεις. Δεν είμαστε μακριά από τους στόχους μας. Θα δώσουμε τα πάντα. Πριν δύο βδομάδες ήμουν διακοπές και τώρα θα παίξω με τον Άγιαξ. Αφήστε μας να ονειρευτούμε και θα δούμε τι θα γίνει”
 
Αν η ισοπαλία είναι σαν νίκη: “Το οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Μπορούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Οι παίκτες μου είναι συγκεντρωμένοι. Έχουμε παίκτες που θέλουν να δείξουν την αξία τους. Κάποιοι που έχουν φύγει από τις ομάδες τους πριν με όχι και τόσο καλύτερο τρόπο. Πρέπει να σκοράρουμε και να έχουμε και τύχη” 
 
 
“Φυσικά και έχω τα δικά μου όνειρα. Πέρσι δεν είχα καλή σεζόν. Είχα μια ευκαιρία να μιλήσω με τον Άαρον που ήταν στον Άγιαξ και μου μίλησε για την ομάδα. Η Κύπρος μπορεί να μην είναι στην κορυφή όμως είναι σημαντικό να βλέπω πόσο επαγγελματικά δουλεύουν εδώ. Οι παίκτες πήραν το πρωτάθλημα και την πρόκριση. Έχω αρκετούς φίλους στον Άγιαξ. Ξέρω τη φιλοσοφία του Άγιαξ και την τελευταία φορά έκαναν σπουδαία πράγματα”
 
Αλωνεύτης, Εφραίμ και Ντε Βινσέντι έπαιξαν ξανά με τον Άγιαξ. Τους μίλησε για αυτό;… “Δεν τους μίλησα για αυτό. Η ομάδα έχει αλλάξει εντελώς από τότε. Αν θα τους χρησιμοποιήσω θα το δούμε αύριο”