Δήλωση στο KERKIDA: «Πέρα από τα αποτελέσματα προέχει η υγεία και ο αλληλοσεβασμός»

Δήλωση στο KERKIDA: «Πέρα από τα αποτελέσματα προέχει η υγεία και ο αλληλοσεβασμός»

Το fair play σε όλο του το μεγαλείο

Ο Ρόμαν Μπολμποσιάν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ανάμεσα σε ΜΕΑΠ και Χαλκάνορα, αφού στο 90' και κάτι και ενώ η ομάδα του ήταν πίσω στο σκορ με 1-0, ο 31χρονος αμυντικός μέσος έβγαλε την μπάλα εκτός ενώ βρισκόταν στην επίθεση ο Χαλκάνορας, για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες σε αντίπαλο παίκτη.
 
 
Η ΜΕΑΠ δεν άφησε ασχολίαστο το πιο πάνω περιστατικό και δημόσια εξύμνησε την κίνηση fair play του παίκτη του Χαλκάνορα.
 
Ο Μπολμποσιάν μίλησε στην ιστοσελίδα μας για αυτό το περιστατικό που διαδραματίστηκε στο ντέρμπι του Σαββάτου(19/10)....
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
“Καθώς η ομάδα μου ήταν πίσω στο σκορ και βγήκαμε με καλές προϋποθέσεις ενώ είχα την μπάλα στην κατοχή μου στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού για να αναζητήσουμε την ισοφάριση, ξαφνικά άκουσα να φωνάζουν οι αντίπαλοι μου να πετάξω την μπάλα έξω. Γυρίζοντας το κεφάλι μου είδα τον αντίπαλο παίκτη της ΜΕΑΠ στο έδαφος να σφαδάζει από τους πόνους. Χωρίς δεύτερη σκέψη πέταξα την μπάλα έξω ώστε να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Καθώς πάνω απ’ όλα και πέρα από τα αποτελέσματα προέχει η υγεία και ο αλληλοσεβασμός. Όπως πληροφορήθηκα αποδείχτηκε σοβαρός ο τραυματισμός του αντίπαλου παίκτη και θα ήθελα να του εκφράσω τα περαστικά μου από εμένα και από όλη την ομάδα του Χαλκάνορα για ταχεία ανάρρωση”.
 
“Να τους ευχαριστήσουμε για την φιλοξενία, ήταν ένα παιχνίδι ο ορισμός του ντέρμπι μέσα σε αθλητικοπρεπή πλαίσια, με δυνατές μονομαχίες και ένταση, χωρίς να ξεφύγει η κατάσταση εντός και εκτός γηπέδου. Λυπάμαι που δεν κατάφερε η ομάδα μου να πάρει το θετικό αποτέλεσμα παρόλο που το δικαιούμασταν. Συγχαρητήρια στην ΜΕΑΠ για την νίκη που έδειξε πως είναι ένα δυνατό σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει φέτος”.
 
Πηγή: kerkida.net