Τα είπαν Θύρα 9 και Κατελλάρης: «Φάνο, ξέρουμε... - Μια προειδοποίηση...»

Τα είπαν Θύρα 9 και Κατελλάρης: «Φάνο, ξέρουμε... - Μια προειδοποίηση...»

Η Θύρα 9 με ανακοίνωση της τοποθετήθηκε στο θέμα που προέκυψε με τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, Φάνο Κατελλάρη μετά από συνάντηση που είχε μαζί του.

Η Θύρα 9 τονίζει ότι μετά από τη συνομιλία που είχε με τον ποδοσφαιριστή αντιλήφθηκε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε και τα βάζει με όσους επιτέθηκαν στον μικρό και σε όσους τον εξύψωσαν σε ήρωα.

Αυτούσια η ανακοίνωση της Θύρας 9 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Δεν τοποθετηθήκαμε από την αρχή για το θέμα που προέκυψε με τον Φάνο Κατελάρη αφού δεν θέλαμε να γράψουμε κάτι εν βρασμώ ψυχής. Προτιμήσαμε να μιλήσουμε πρώτα με τον Φάνο, να του πούμε τι μας ενόχλησε, να μας εξηγήσει και μετά να γράψουμε τις πιο κάτω γραμμές.

Από την πρώτη στιγμή αντιληφθήκαμε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γράφτηκε το σχόλιο μετά το τέλος του παιχνιδιού. Το να ταξιδεύεις για ένα αγώνα σε μια χώρα που παράνομα κατέχει την μισή σου πατρίδα από το 1974 αναπόφευκτα κάνει τον αγώνα κάτι πιο σημαντικό από ένα παιχνίδι. Από εκεί και πέρα ο Φάνος δυστυχώς μέσα στην άγνοια του χρησιμοποίησε ένα σύνθημα ταυτισμένο με την ακροδεξιά και με αυτούς που πούλησαν την πατρίδα μας στον Αττίλα. Δικαιολογημένα κάποιοι ενοχλήθηκαν, αδικαιολόγητα όμως ξεκίνησε όλος αυτός ο πόλεμος. Μετά και την δημόσια τοποθέτηση του Φάνου θεωρούμε ότι ξεκαθαρίστηκαν πολλά πράγματα και έκλεισαν και πολλά στόματα, εμείς είμαστε δίπλα του για ότι χρειαστεί.

Θυμηθείτε σχετικά:

Αδιαφορεί για τις αντιδράσεις ο Κατελάρης - Δείτε τη νέα του ανάρτηση με φόντο την Εθνική! (photo)

«Κάρφωσε» την Τουρκία ο νεαρός Κύπριος της Ομόνοιας!

Τουρκία-Κύπρος: Το ΑΠΙΘΑΝΟ στατιστικό για το ιστορικό γκολ του παίκτη της Ομόνοιας (photo)

ΧΑΜΟΣ! Το συγκλονιστικό μήνυμα του σκόρερ της Εθνικής στην Τουρκία: «Το τρενάκι ξεκινάει...» (pic)

Επεισόδια Τουρκία-Κύπρος: ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ ο άγριος καυγάς μεταξύ των παικτών! (video)

Βροχή τα σχόλια για τον Κατελλάρη: Αποθέωση αλλά και κατακραυγή από Ομονοιάτες - Δείτε γιατί (pics)

Το «πρόστυχο» σύνθημα παικτών της Εθνικής στα αποδυτήρια στην Τουρκία (video)

Για την άγνοια των παιδιών μας τεράστια ευθύνη έχουν οι υπεύθυνοι των ακαδημιών, γιατί αν στα παιδιά μας μαθαίνουν στα σχολεία και στο στρατό για τα «Τρενάκια» η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει υποχρέωση να τους μαθαίνει για τα «Stayer» που γεμάτα ΟΜΟΝΟΙΑτες και αριστερούς τα έστελναν οι πραξικοπηματίες στην πρώτη γραμμή να πολεμήσουν τον Αττίλα με άσφαιρα. Έχει υποχρέωση η ΟΜΟΝΟΙΑ να εξηγήσει στα παιδιά μας τι σήμαινε παλαιότερα το να παίζεις στην ΟΜΟΝΟΙΑ και ταυτόχρονα να είσαι στο στρατό. Έχει υποχρέωση να μάθει στα παιδιά μας για τον Σωτήρη Αδάμου Κωνσταντίνου αδελφό του τερματοφύλακα της ομάδα μας Χριστάκη Αδάμου Κωνσταντίνου που τον δολοφόνησαν στην μονάδα του οι πραξικοπηματίες όταν αρνήθηκε να συμμετάσχει στο πραξικόπημα. Τελευταίο αλλά σημαντικότερο έχει υποχρέωση να μάθει στα παιδιά μας τους λόγους και τους σκοπούς ίδρυσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μας το περήφανο 1948.

Θα κλείσουμε με μια προειδοποίηση, όλοι αυτοί που έτρεξαν να εκμεταλλευτούν το σχόλιο του Φάνου για να ξεκινήσουν ένα εθνικιστικό και ακροδεξιό παραλήρημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να ξέρουν ότι δεν έχουν θέση στην ομάδα μας και εμείς σαν ΘΥΡΑ 9 δεν θα τους ανεχτούμε. Δεν έχουμε καμιά αμφιβολία ότι όλοι αυτοί με τις ακροδεξιές πεποιθήσεις με ευκολία θα υπέγραφαν το χαρτί το 1948 την ώρα που κάποιοι περήφανα αρνήθηκαν να το υπογράψουν ιδρύοντας τον Αθλητικό Σύλλογο Ομόνοια Λευκωσίας για αυτό ας αναλογιστούν με τις ιδέες τους ποια ομάδα πρέπει να υποστηρίζουν.

Υ.Γ – Έτρεξαν οι αλλόθρησκοι να κάνουν τους φίλους στον Φάνο ξέχασαν όμως ότι εδώ και 13 χρόνια που βρίσκετε στις ακαδημίες μας τους ξέρει καλά. Έζησε τις αδικίες και τις δυσκολίες του να είσαι Ομονοιάτης μα το σημαντικότερο έζησε τις αδικίες της ζωής. Ένα φτωχόπαιδο με όνειρο να παίξει στην αγαπημένη ομάδα των φτωχογειτονιών την ΟΜΟΝΟΙΑ, ένα παιδί με μητέρα από την Αφρική που δεν θα μπορούσε να αγαπά άλλη ομάδα από την ΟΜΟΝΟΙΑ του αντι ρατσισμου και του αντι φασισμού.
Φάνο το ξέρουμε ότι μεγάλωσες απότομα αυτές τις μέρες ετοιμάσου όμως να αρπάξεις την ευκαιρία σου και να κτίσεις μια μεγάλη καριέρα.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ – ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΡΑ 9