Κύπριος ετών 52 και ο γιος του παίζουν μαζί στο εξωτερικό και βγάζουν μάτια – Δείτε ποιοι είναι!

Κύπριος ετών 52 και ο γιος του παίζουν μαζί στο εξωτερικό και βγάζουν μάτια – Δείτε ποιοι είναι!
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Ένα όνειρο του πατέρα που έγινε πραγματικότητα.

Ο λόγος για τον γνωστό δημοσιογράφο και παρουσιαστή αθλητικών αγώνων, Κωνσταντίνο Τρουλλουρή, ο οποίος βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και διαπρέπει στο τοπικό πρωτάθλημα μαζί με το γιο του!

Ο 52χρονος Κύπριος με ανάρτηση του στα social media έγραψε ότι είναι ένα όνειρο για αυτόν και δημοσίευσε μάλιστα το άρθρο της τοπικής εφημερίδας που γράφει για τα κατορθώματα τους.

Δείτε τις φωτογραφίες στη γκαλερί του Newsbomb.com.cy!

Δείτε παρακάτω τι έγραψε στην ανάρτηση του ο γνωστός δημοσιογράφος και το δημοσίευμα:

Dream Come True

Father 52 and Son 20 Playing together.

Very proud!!!

Λονγκ Αϊλαντ Λιγκ: Ενα «τρένο» και τρεις «γκέλες»

Από Εθνικός Κήρυξ -

3 Οκτώβριος, 2016

Κόσμος Γιουνάιτεντ: Το «τρένο» έχει «4Χ4»

«Φοβάμαι το παιχνίδι λόγω πολλών απουσιών» είχε πει μία μέρα πριν τον αγώνα με την Port Jefferson Fusion 2 ο Ανδρέας Τούρος. Και η αλήθεια είναι ότι είχε πολλές και σημαντικές απουσίες στη σύνθεσή του ο Κόσμος Γιουνάιτεντ αλλά από την άλλη αυτή η ομάδα έχει δουλευτεί πολύ καλά και στον συγκεκριμένο αγώνα είχε ένα... φονικό δίδυμο, τον Κώστα και Γιάννη Τρουλλούρη. Πατέρας και γιος έκαναν απίστευτα πράγματα και οδήγησαν τον Κόσμο στο 5-2 επί του Port Jefferson Fusion 2 και στο «4 στα 4» στο πρωτάθλημα.

Πρώτη και «απόλυτη» η αρμάδα των Τούρου και Τρουλλούρη αποδεικνύουν σε κάθε παιχνίδι και με κάθε αντίπαλο την πειθαρχία, την σωστή λειτουργία, την συνοχή και τα συστήματα που έχουν μάθει οι παίκτες από την Ακαδημία Κόσμος σε σημείο να λένε πολλοί θεατές κατά τη διάρκεια του αγώνα πως «αυτοί πρέπει να παίζουν χρόνια μαζί, γιατί συνδυάζονται με κλειστά μάτια». «Δεν ξέρω τι λένε, αλλά ξέρω ότι οι παίκτες τα έδωσαν όλα, ήταν δύσκολο παιχνίδι, γιατί είχαμε απουσίες. Ευτυχώς όλα τα παιδιά έπιασαν πολύ καλή απόδοση, πρόσφεραν τα μέγιστα και θα μου επιτρέψετε να μείνω σε δύο ονόματα που πιστεύω πιστώνονται λίγο παραπάνω τη νίκη, στον Κώστα και στον Γιάννη Τρουλλούρη που έκλεψαν την παράσταση», τα λόγια του κ. Ανδρέα Τούρου που έκλεισε λέγοντας «ευχαριστώ στα παιδιά που έπαιξαν και στους φίλους που μας στηρίζουν».

Στα του αγώνα τώρα ο Κόσμος δεν μπήκε καλά. Οι απουσίες τον επηρέασαν, όπως επίσης και το... ξύλο από τους αντιπάλους τους. Μάλιστα στο ημίχρονο το σκορ ήταν 1-1. Στην επανάληψη όμως μπήκε άλλη ομάδα κυρίως γιατί «δούλεψαν» πολύ καλά οι προπονητές, Τούρος και Τρουλλούρης με τον δεύτερο να κάνει διπλή δουλειά και εντός των γραμμών. «Χτύπησαν» τους παίκτες στην αυτοπεποίθησή τους κι εκείνοι μπήκαν μέσα στην επανάληψη και με επιμέρους σκορ 4-1, πήραν τη νίκη με 5-2.

Ολη η ομάδα πήγε πολύ καλά, ενώ εκτός των Κώστα και Γιάννη Τρουλλούρη ξεχώρισαν (ελάχιστα από τους υπόλοιπους) και οι Γεωργίλλη, Ρασίντ. Για την... ιστορία τα γκολ του Κόσμος πέτυχαν δύο ο Σάνι και από ένα ο Αλέξις, ο προπονητής Κώστας Τρουλλούρης και ένα από τα μελλοντικά αστέρια της ομάδας, ο 15χρονος Matthew Laya V.