Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ – AΠΟΕΛ με 0% γκανιότα από το Stoiximan

Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ – AΠΟΕΛ με 0% γκανιότα από το Stoiximan

Οι μεγάλοι αγώνες συνεχίζονται στο Κυπριακό Πρωτάθλημα με τον Stoiximan να προσφέρει τον αγώνα ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ με 0% γκανιότα.

*0% Γκανιότα* σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις στοιχήματος παγκοσμίως!

Με ντέρμπι κορυφής το Σάββατο ανοίγει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής με την πρωτοπόρο ΑΕΚ να υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ σε ένα αγώνα που όλα κυριολεκτικά μπορούν να συμβούν.

Η νίκη της ΑΕΚ στον Stoiximan έχει απόδοση 2.80, η ισοπαλία 3.45 και η νίκη του Αποέλ 2.80.

Το να σκοράρει ο Πιέρος Σωτηρίου έχει απόδοση στον Stoiximan 3.65. Εάν όμως σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα τότε η απόδοση εκτοξεύεται στο 7.50!!!

Το να σκοράρει ο Αντρέ Άλβες έχει απόδοση στον Stoiximan 3.65. Εάν όμως σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα τότε η απόδοση εκτοξεύεται στο 7.50!!!

Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες έχει απόδοση στον Stoiximan 1.93.

Το να υπάρξουν οver 2.5 γκολ στο παιχνίδι έχει απόδοση στον Stoiximan 2.25.

Το να νικήσει το ΑΠΟΕΛ με ανατροπή του σκορ έχει απόδοση στον Stoiximan 8.50!!!

Στους υπόλοιπους αγώνες η Ομόνοια υποδέχεται τον ΑΡΗ Λεμεσού σε ένα αγώνα όπου η Ομόνοια έχει ως μόνο στόχο την νίκη.

Το να σκοράρει ο Ματ Νταρμπισαρ έχει απόδοση στον Stoiximan 1.70. Εάν όμως σκοράρει περισσότερα από δύο γκολ τότε η απόδοση εκτοξεύεται στο 4.25!!

Να νικήσει με ανατροπή του σκορ η Ομόνοια έχει απόδοση στον Stoiximan 5.25. Εάν όμως νικήσει με ανατροπή του σκορ ο ΑΡΗΣ τότε η απόδοση εκτοξεύεται στο 20!!!

Για το τελευταίο αγώνα του Σαββάτου ο Εθνικός καλείται να αντιμετωπίσει την Καρμιώτισσα σε ένα αγώνα που οι αμυντικοί και των δύο ομάδων αναμένεται να κατεβάσουν τα ρολά.

Το να υπάρξουν στο παιχνίδι περισσότερα από 11 κόρνερ έχει απόδοση 2.25!!!