Αλλαγές στο έμβλημα του ΑΠΟΕΛ – Δείτε για ποιο λόγο και πόσο κοστίζει η εντυπωσιακή ΝΕΑ εμφάνιση!

Αλλαγές στο έμβλημα του ΑΠΟΕΛ – Δείτε για ποιο λόγο και πόσο κοστίζει η εντυπωσιακή ΝΕΑ εμφάνιση!

Νέα εμφάνιση για τους πρωταθλητές και αλλαγές στο έμβλημα της ομάδας!

Ο ΑΠΟΕΛ με ανακοίνωση του παρουσίασε την νέα επετειακή εμφάνιση της ομάδας με αφορμή τα 90χρονα του συλλόγου.

Η νέα εμφάνιση θα είναι χρώματος μαύρου ενώ όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση το έμβλημα στην νέα εμφάνιση θα είναι χρυσό. Η συγκεκριμένη εμφάνιση είναι limited edition και μόνο 90 αριθμημένες φανέλες θα πωληθούν σε ειδικό κάδρο μετά από παραγγελία, με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών. Η αγοραστική τους αξία θα είναι €260 και τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Δείτε την νέα εμφάνιση και την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

992a78133a7479664608dd40bbf38caa

Όπως ανακοινώσαμε προ δεκαημέρου και μετά από την επίσημη έγκριση από πλευράς της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάζει την εμφάνιση με την οποία θα αγωνιστεί στον αγώνα απέναντι στην Καρμιώτισσα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Παγκυπρίου πρωταθλήματος.

Η επιλογή του μαύρου χρώματος με τις χρυσές λεπτομέρειες έγινε μετά τον περιορισμό που είχαμε για επιλογή κίτρινου ή μπλε χρωματισμού αφού αυτά αποτελούν τα βασικά χρώματα, των αγωνιστικών εμφανίσεων που φοράει η ομάδα.

Ο συνδυασμός του μαύρου με το χρυσό εκφράζει την διαχρονική επιτυχία και ταιριάζει απόλυτα με την εδραίωση του ΑΠΟΕΛ, ως την κορυφαία ομάδα της Κύπρου αφού είναι ο πολυτροπαιούχος τόσο στον θεσμό του Πρωταθλήματος (25) όσο και στον θεσμό του Κυπέλου (21).

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, που αποδέχθηκαν την πρόταση του ΑΠΟΕΛ να περιληφθούν σε αυτή την ιστορική στιγμή της Γενέθλιας Μέρας του ΑΠΟΕΛ, με την συμπλήρωση των 90 χρόνων Ένδοξης Ιστορίας.

Είναι η πρώτη φορά που οι χορηγοί τόσο της Ομάδας μας όσο και του Πρωταθλήματος επιλέγουν τον χρυσό μονοχρωματισμό σε συνάρτηση και με το χρυσό έμβλημα του ΑΠΟΕΛ που θα βρίσκεται στο στήθος των ποδοσφαιριστών μας.

Ενημερώνουμε ότι η συγκεκριμένη εμφάνιση είναι limited edition και μόνο 90 αριθμημένες φανέλες θα πωληθούν σε ειδικό κάδρο μετά από παραγγελία, με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών. Η αγοραστική τους αξία θα είναι €260 και τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάγκας και τον δικαίωσε!