Τι απαντά το Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ Πάφου για το επεισόδιο με φιλάθλους

Τι απαντά το Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ Πάφου για το επεισόδιο με φιλάθλους

"Το συμβάν δεν θα έπρεπε να λάβει τις διαστάσεις που πήρε"

Το Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ Πάφου αναφέρεται στο επεισόδιο με τους φιλάθλους  που συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στην Πάφο, προσθέτοντας πως το συμβάν δεν θα έπρεπε να λάβει τις διαστάσεις που πήρε. 

Με σχετική του ανακοίνωση το Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ αναφέρει πως δυστυχώς το περιστατικό αρπαγής κασκόλ αναβαθμίστηκε σε συνωμοσία για κακούργημα, ξυλοδαρμό από 20 άτομα και κλοπής πορτοφολιού, χωρίς, όπως ισχυρίζεται, την ύπαρξη αποδεικτικού στοιχείου.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Προσθέτει πως αν όντως δύο άτομα είχαν ξυλοκοπηθεί από 15-20 άτομα αυτή την ώρα  θα νοσηλεύονταν στο ΓΝ Πάφου. Διερωτούνται, επίσης, γιατί δεν παρουσιάστηκε γνωμάτευση ιατρού η οποία συνηθίζεται να λαμβάνεται μετά από κάθε κατηγορία ξυλοδαρμού. Επίσης το Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ διερωτάται γιατί τα δύο πρόσωπα που επέβαιναν του οχήματος ( παραπονούμενοι – αστυνομικοί) έκαναν βόλτες έξω από τον σύνδεσμο του ΑΠΟΕΛ Πάφου, τρεις ώρες πριν, εφόσον η ομάδα τους έπαιζε η ώρα 6 το απόγευμα. 

Διαβάστε όλες τις τοπικές ειδήσεις ΕΔΩ

Το Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ Πάφου υποστηρίζει ότ δέχεται πόλεμο που έχει εντατικοποιηθεί εδώ και ενάμιση χρόνο και πάνω από δέκα φορές, όπως ισχυρίζεται, δέχονται επισκέψεις από την Αστυνομία ώστε να εξεταστεί αν υπάρχει κάτι παράνομο στο οίκημα που στεγάζεται η με σκοπό το κλείσιμο του Συνδέσμου τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ