Το Nissan X-Trail διαθέτει την καλύτερη σχέση τιμής / αγοράς στην κατηγορία

Το Nissan X-Trail διαθέτει την καλύτερη σχέση τιμής / αγοράς στην κατηγορία
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Το Nissan X-Trail είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και πιο πετυχημένα μοντέλα του Ιαπωνικού εργοστασίου. Πρόσφατα πέρασε από το στάδιο της ανανέωσης και συνεχίζει να βρίσκεται στα ψηλά των πωλήσεων στην Ευρώπη. Άξια αναφοράς είναι και τα στατιστικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο διεθνής οργανισμός Jato Dynamics όπου το X-Trail θεωρείτε σαν το πέμπτο πιο δημοφιλές όχημα στον κόσμο αλλά και το SUV που έχει αυξήσει τις πωλήσεις του ταχύτερα στην συγκεκριμένη κατηγορία, αλλά και ταχύτερα από τον παγκόσμιο μέσο όρο πωλήσεων οχημάτων. Μια διάκριση που ενισχύεται ακόμα περισσότερο με την καθολική αναβάθμιση που δέχθηκε πρόσφατα το μοντέλο.

Με αλλαγές που συνοψίζονται σε ένα δυναμικό και καθόλα σύγχρονο εξωτερικό και ένα υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας επταθέσιο εσωτερικό το μοντέλο συνεχίζει να γράφει σημαντικούς αριθμούς στο χώρο των πωλήσεων.

Νέα χαρακτηριστικά, πρόσθετη πρακτικότητα και καινοτόμες νέες τεχνολογίες έχει τώρα στη διάθεση του ο υποψήφιος αγοραστής όπου μπορεί να επιλέξει από μια γκάμα τριών συνολικά κινητήρων. Δύο πετρελαίου και ένα βενζίνης. Το βενζινοκίνητο σύνολο βρίσκεται στα 1.6 λίτρα και αποδίδει 163 συνολικά ίππους ενώ στα 1.6 λίτρα (dCi) και ο μικρότερος πετρελαιοκινητήρας. Αποδίδει 130 ίππους αλλά και 320 Nm ροπής μεταφέροντας με άνεση το μεγάλο αμάξωμα του ιαπωνικού μοντέλου. Στη γκάμα υπάρχει και ο δίλιτρος dCi των 177 ίππων. Το μοντέλο εφοδιάζεται με το τελευταίας γενιάς σύστημα μετάδοσης ALL MODE 4x4 -i της Nissan, που ελέγχεται μέσω ενός περιστροφικού διακόπτη στην κεντρική κονσόλα, προσφέροντας τη δυνατότητα επιλογής κίνησης μεταξύ των δύο τροχών, αυτόματης λειτουργίας ή λειτουργίας Lock, για μόνιμη τετρακίνηση. Από πλευράς τεχνολογίας η Nissan εφαρμόζει στο ανανεωμένο της SUV συστήματα όπως τα Active Ride Control, Active engine breaking, Active trace control και πολλά άλλα.

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το μοντέλο προσφέρεται από τον Όμιλο Πηλακούτα στην ειδική τιμή των 25.900 ευρώ με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων ενώ προσφέρεται και με επταθέσια διάταξη καθισμάτων στο εσωτερικό..